Pereiti prie turinio

MP II 2.8d automatinė greičių dėžė


Rytis

Rekomenduojami pranešimai

nezinau :( , man asmeniskai "mechanika" yra mechanika. gali ATSIGULES PAVERZT. viena karta ties Vieviu mire mano deze, su 4 begiu dalekiau iki Vilniaus ir pasistaciau aikstelej.(paskui evakuavau) :) as minkau MP I pedalus, kartais ir pigiau ir greiciau ir geriau ir paminkymo svirties atzvilgiu yra geresnis mechaninis perdavimas. bet jei geras subalansavimas ir jei automatas yra benzininis, tai fyg ji zino :(? kaip kam kas patinka. uzsisoko kazkas ant broko ir keikia automata, kitas vaziuoja ir vargo nemato, as pakeiciau visa mechanine deze ir vaziuoju laimingas, nors turiu pilna teise keikt mechanika, nes man suluzo ? :) as esu konservatyvus, man ir mano draugam patinka mint kaire koja ir desine ranka makliavojant svirtis, jausti automobilio judejima. tuo labiau jei turbina ir intercooleri isistates esi, (galingumas dideja), sekdamas apsukas nelabai ir nuzudysi.... bet,... bet jei Tavo keliones bus pastoviam kamstyje ir dideliame mieste ir jei vaziuosi nuo darbo iki namu ir atgal, o savaitgaly fyg znajet, nera noro i gamta islekt, tai imk automata ir nesuk sau galvos.

:D:D:D:?:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 metų...

Ant perjungimo svirties pažiūrėk ar netyčia nenuspaudei kairiam šone po didelio mygtuko (kuris perjungiant pavaras naudojamas) tokio mažesnio - jis išjungia 4 pavarą, pvz., kai reikia kokią priekabą tempti kad nesudrožtum.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 4 mėnesių...
  • po 3 mėnesių...
pas mane tas pats nejungia 4 begio niekaip, taa OD mygtukas veikia kame cia reples ???

 

jei turi galimybe pasitikrink: 1 ar ateina srove nuo over draivo iki dezes, ar yra pakankamai tepalo (matuojama ant silto dirbancio variklio) ar nesmirda tepalas.

2 ar veikia elektro magnetas padone (smegenyse),jei smirda tepl, jei padone yra nuolauzu ar daug drumzliu tai....

3 imk deze zemyn, bus greiciause stumuoklio ar veleno spaudiminis ziedukas ir frikciniai diskeliai pareja.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

2 metai droziu automata tik po balas ir miskus viskas laiko gerai tik kad 4 begis dingo bet man ir be jo gerai, dabar desiu lebiotka kelsiu kebula ir tikriausiai 35 ratus desiu(dabar 31) ziuresim ka i tai deze pasakys, siaip su paletintoju ir 31 padangom galios jau maza motoras 25 TD su 35 manau bus blogai

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.