Pereiti prie turinio

Vairo stiprintuvas XJ


lachudra

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki Kolegos.

Mano XJ 95m 2.5TD kol saltas vairas sukinejasi labai lengvai tiek stovint, tiek vaziuojant. Tik isila iki darbines temperaturos, stovint i kaire vaira issukt reikia nemenkos jegos, toks jausmas kad isvis nedirba ir tai tik i kaire puse sukant vaira. Gal kas buvot susidure su sia liga ir kaip ja gydet? Forume nieko konkretaus nerandu. Dekoju uz atsakymus

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mane Grande tas pats, kai variklis sušyla ir apsukos apie 600-700 vietoje vairas sukiojasi tarsi būtų be stiprintuvo. Kol kas nieko nedariau, bet manau reiktų pradėt nuo hidraulinio skysčio pakeitimo, jei ir tas nepadės, turbūt reikės keisti siurblį. Palaukime ką kiti Jeep savininkai patars.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mani irgi tokia problema yra. Saltas normaliai sukiojas, pasilus sukeli apsukas iki 2000 o jei dar kur pasivazineji tai gazuok negazaves vietoj stovedamas vairo nepasuksi. Rytoj keisiu stiprintuvo siurbli ziuresim kas gausis, nes pas mano siroka kaskoks, atsiprasant chren znait, nuo kokio transporto pritaikytas yra.

Gal zinot ar antras dekstronas tinka i vairo stiprintuva pilt?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal kasnors zinot ir gal galit patart, kodel stiprintuvo tepalas labai ikaista? Pavaziavus vos pora kilometru tepalas tiesiog vos neuzverda, kame cia gali buti suo pakastas.

internete radau straipsni, kodel kaista :

apnašos ir vaškas pradeda susidarinėti sistemoje, kartu su jau skystyje plaukiojančiais nešvarumais, jie užkemša sistemą ir prasideda "tepalo badas" ko pasėkoje, sistema dar labiau kaista ir dėvisi, suprastėja sistemos darbas atsiranda gaudesys.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Kadangi ruosiaus pasikeisti vairo skysti, tai :study: service manualus. Visur raso kad naudoti TIK Mopar power steering fluid ir nenaudoti ATF. O Moparo skystis brangokas, o pakeisti pilnai su praplovimu tai iki 4L jo reikia... Tai dar ruosiuosi pasikeisti :rolleyes:

 

Modeliams iki 98m ATF II,III. , po 99m. ATF IV-V.

(yra variantų skirtingiems modeliams, tų pačių metų,tikslinti kataloge, pagal konkretų tų metų modelį) :study:

www.laumkelis.lt

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.