Pereiti prie turinio

85 BENZAS


pilit

Rekomenduojami pranešimai

Kazkodel mano uazas nenori vaziuot ant 85,degima paankstinau,apsukas padidinau ir vistiek duodi gazo dusta karbas 126g uskaritelius veikia.normaliai vaziuoja tik tada jei uztrauki iki puses padsosa,jei iki galo uzgesta.gal yra protingu minciu :blink:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Ar as klystu arba neuprantu

Benzinas85, tai kuras kuris turi oktanini skaiciu 85 , nuo kurio auksciau (labiau ji suspaudus)jis pradeda detonuoti(pats save ikaites uzkurineti)

Naujesnes masinos naudoja aukstesnius 92, 95, 98 kurios pritaikytos didesniam kuro misinio suspaudimui. Senesnes, kaip mano pirmoji masina Moskvich 408export 1967m, buvo pritaikyta vaziuoti 76, o ipylus 92 tais laikais, buvo sunku uzgesinti varikli, nes jis besikalatodamas negeso ir tekdavo gesinti su pavara ir stabdziais.

Jei pataikiau i tema, tai neseniai buvau Siaurineje airijoje senoviniu masinu parodoje, kur zmones kolekcionieriai susiveza senovines masinas kitiems parodyt. Ten pas zmones paklausiau kokiu bendzinu jie vazineja, tai jie atsake kad pila prieda i kura kuris mazina oktanini skaiciu. Tiksliai pavadinimo nesidomejau, bet manau parduotuvese ar internete turetu buti kazko panasaus.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nežinau, man tai, į golfą 1.6 karbą pripylus 85 benzino užgesint neidavo, raktelį ištrauki, o ans purtosi, bet dirba kol nepergazuoji.

Seniau tiesiog kišdavo storesnę galvos tarpinę ir taip sumažindavo suspaudimo laipsnį, tada būdavo galima be problemų važinėti žemesnio oktano benzinu nei priklauso. Ar šitas fokusas, veiktų su bioetanoliu aš supratimo neturiu- niekada nesidomėjau.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ar as klystu arba neuprantuBenzinas85, tai kuras kuris turi oktanini skaiciu 85 , nuo kurio auksciau (labiau ji suspaudus)jis pradeda detonuoti(pats save ikaites uzkurineti)Naujesnes masinos naudoja aukstesnius 92, 95, 98 kurios pritaikytos didesniam kuro misinio suspaudimui. Senesnes, kaip mano pirmoji masina Moskvich 408export 1967m, buvo pritaikyta vaziuoti 76, o ipylus 92 tais laikais, buvo sunku uzgesinti varikli, nes jis besikalatodamas negeso ir tekdavo gesinti su pavara ir stabdziais.Jei pataikiau i tema, tai neseniai buvau Siaurineje airijoje senoviniu masinu parodoje, kur zmones kolekcionieriai susiveza senovines masinas kitiems parodyt. Ten pas zmones paklausiau kokiu bendzinu jie vazineja, tai jie atsake kad pila prieda i kura kuris mazina oktanini skaiciu. Tiksliai pavadinimo nesidomejau, bet manau parduotuvese ar internete turetu buti kazko panasaus.

 

 

Nežinau, man tai, į golfą 1.6 karbą pripylus 85 benzino užgesint neidavo, raktelį ištrauki, o ans purtosi, bet dirba kol nepergazuoji.Seniau tiesiog kišdavo storesnę galvos tarpinę ir taip sumažindavo suspaudimo laipsnį, tada būdavo galima be problemų važinėti žemesnio oktano benzinu nei priklauso. Ar šitas fokusas, veiktų su bioetanoliu aš supratimo neturiu- niekada nesidomėjau.

 

svaigstat abu, tai ne 85 benzas, tai spiritas kuriame yra 15 procentu benzino.

jam reikia didesnio suspaudimo laipsnio, ir mazesnio kuro/oro santykio.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

svaigstat abu, tai ne 85 benzas, tai spiritas kuriame yra 15 procentu benzino.

jam reikia didesnio suspaudimo laipsnio, ir mazesnio kuro/oro santykio.

 

tema buvo "85 benzas", gal zmogus is tiesu kazkur gavo tokio, ka as zinau

o spiritas 85, tai ji ne i baka pilt reik o i cierka :D , mes cia airiska manine bulvine kapojam tai ji apie 80 laipsniu :girtas:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 5 savaičių...

Nesinervink ,laudrius, ne visi ant svieto svaigalai... Tada kai aš 85 bendzą į golpą pyliau apie etonolius ir girdėt nebuvo, o kaikuriose kolonkėse ir 76 galėjai įsipilt, taip kad...

 

 

Geri laikai buvo :rolleyes: kai dar mažzs buvau ziguliuko pilnas bakas keleta rubliu kainavo :rolleyes:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.