Pereiti prie turinio

GR sailentblokai


Rekomenduojami pranešimai

aciu uz info. bet niekas nerasete kaip laiko. ar nebus, kad uz 30lt. ir laikys trisdesimt dienu :?: pamastau kartais gal kokius originalus verciau kisti. blyn kol senuosius islupau galvojau, kad pazaliuosiu. visi varstai uzpuve negyvai, pjaustyt teko. skvorniai kaip suns ausys maskatuoja, granatose vietoj tepalo kruva dumblo radau. zodziu kariauju su priekiniu tiltu :D beje gal kas zinot kur ieskoti obuolio salniku rato guoliu salniko?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš obuolį pragręžiau ir įsukau maslionkę, tai per ją privarau pilną obuolį grafitinio , kad balose purvo nepatektų pas granatą, ir vis retkarčiais po gerų panardymų vis papumpuoju grafito, taigi teko ardyti, nes granata sprogo liko tik faršo krūva, taip kad šis fokusas pasiteisino jokio purvo neradau viduj. Sumažinau posūkio kampa tai kolkas dagiau lygtai ir nesiruošia sproginėti granatikės.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tavo variantas neblogas gaziuk. bet as galvoju ne grezti maslionkei skyle, o kartais issukus skvornes dangtelio viena is varztu vietoj jo isukti maslionke ir privaryt tepalo - tie varztai susisiekia su granatos ertme.

siaip del idomumo: skvornius pirkau originalus raite, nes visos kitos parduotuves turi tik nuoga guoli, o originalas eina su guminiu manzetu apsauganciu guoli nuo visokio sh... kas patenka pro obuoli.

obuolio salnikus emiau irgi raite nes niekas kitas neturi, alba servise tik galvas pakraipe panos ir sake nemaciusios tokiu :lol: kainavo jie apie 120lt. salenblokus gavau lirostoje po 20lt. kaip sakete kad laiko jie tai ir sutaupiau nes originalai 140lt vienetas :scratch:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ok sveciau parasysiu. bet reikia pasivazineti tada bus aisku ar sutaupiau ar pralosiau :D

o kol kas remontas. siandien surinkau kaire stupica ir paskerdziau desine. o ten dar "graziau" nei kaireje. rytoj vel kelias ves i raita salniku pirkineti. tik blyn pyktis ima, kad visas tas darbas ne ilgam bus nes obuolys pakirmijes gerokai ir dek kokius nori salnikus - sandarumo nebus. nebent gelbes gaziuko metodas, viska tepalu uzvaryt, kad nebutu kur shudui lysti...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.