Pereiti prie turinio

Servisai, srotai, parduotuves


Rekomenduojami pranešimai

Buvau siandien nemokamoj Ford apziuroj Vistoj, tai rado, kad reikia keist vairo trauke ir prasisunkia tepalas tarp variklio ir dezes, itariamas galinis riebokslis alkuninio. Gal kas gali rekomenduoti servisa Vilniuj ar aplink Vilniu, kur galima butu susitvarkyti sias problemeles?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Manau, kad kolegos galetu cia dalintis informaciaj kur kas ir kaip (uz kiek) tvarko amerikietiskus dzipus, parduoda dalis, turi isrinktuves (srotus) kur galima isigyt papigai ar nepapigiai dalis, susitvarkyt masina ir t.t.

 

taip pat perspejam forumiecius i kur geriau nevaziuot, kur jus apgavo, ar blogai sutvarke masina

  • Like 1
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 6 mėnesių...
  • 1 metų...

vienzodziu,po keliu apsilankymu servisuose nesvarbu ar tai vilnius ar kokie svencioniai,visur ta pati daina,;ooo Amerika,cia bus tas ir anas,o gal tas.ir visi bijo prisiliest prie varztu coliniu :D tai programos neturi.. geriausias bajeris tai uzvariau suvedima y Svencionys padaryt,suveda marke y kompa sako jusu avto gaminama nuo 99m, as jam sakau taigi tech parasyta 98m, priemejas atsako musu programa autorizuota todel jusu avto tikrai 99m :lol: trolis vietinis.nezino kas yra vincod.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai amerikoniški vin kodai idomiai rašomi, nes jei auto pagaminta antroj metų pusej jau vin kode bus parašyta metukais jaunesnis modelis :rolleyes: jei tavo aparatas pagamintas 98 nuo liepos mėn ir vėliau tai pagal vin koda bus 99 :lol: , joa dažnai mūsų meistrelių intelektas pažysta tik VW ir Audi markes o toliau jiems neištirti plotai :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 4 savaičių...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.