Pereiti prie turinio

pathfinder 4WD problemos


Rekomenduojami pranešimai

sveiki,

turiu beda su nissan pathfinder 2005m. R51 (naujesnis). 4wd ir paletintojas jungiasi elektroniskai. razdatkej perjungineja varikliukas. anksciau,kai tik dregnas oras buvo, tai jei uzlieja laidelius, tai ismeta 4WD klaida, bet viskas veikdavo prie visu rezimu 2WD, AUTO, 4WD, 4WDlow.pastovejus nakti lauke ar garaze viskas sustvarkydavo ir dingdavo tas indikatorius. dbr beda tame,kad kai jungiu paletintoja, uzsidega ta 4WD indikatorius (klaida),kad kazkas negerai butent su paletintoju. cirkas tas,kad paletintojas isijungia, bet neatsijungia ESP, nors turi atsijungti prie paletintojo.ir jis veikia,bet toks jausmas,akd ratai "nesiblokuoja" ir vaziuoja "lengviau" nei turi but.del to krenta ptravazumas.lygioj vietoj ant sniego negaliu isvaziuot. vakar maigiau maigiau, tai jei ijungi paletintoja ir uzgesini masina,poto vel uzkuri, tai jungdavosi viskas gerai,bet poto kuri laika tai ijungdavo normaliai paletintoja,tai nenormaliai. dbr isvis nk nesidaro. lig ir ijungia paletinoja,lempute 4wd indikatorius (klaida)nedega,bet ESP neatsijungia. gal kas turi kokiu minciu? buciau lb dekingas.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

pas mane ir būna tokie bajeriai kad užsidega 4WD, po keleivio kojom iš apačios mašinos yra jungtis, tą kartais paspardau tai viskas susitvarko, o anksčiau pas mane buvo toks bajeris, iš rimto radau nupuvusi vieną laideli galinio ABSo bet ties galinem sėdynėm, o tai kai jis nupuvo tai tada nesidavė ijungti nei 4H nei 4LO, daug kas atsimena buvo renginys 4turistas, neries parke, laksčiau tik galu varomu nes nesijungė priekis ir taip važinėjau vos ne metus pakol susidomėjau išsiaiškinti, šiaip tai diagnostika prieš tai dariausi NISSAN atstovybėj, labai keista bet nemokamai padarė diagnostika tai žinojau kuris būtent ABS neveikia

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Reikes pas save pazeti, niekada to nestebejau. Ir apskritai kiek jau vazineju snieguotais miskais i zvejyba, nesu mates kad butu ratai susiblokave nei gale nei prieky vaziuojant paletintoju. Kazkur skaiciau kad Pathinderio blokiruote elektroniskai veikia tarp asiu, bet arba nesuprantu kaip tai veikia, arba jos nera is vis. Kai uzklipdavau, tai matydavau kad du ratai sukasi istrizai, niekas nesiblokuoja arba nesuprantu kaip tai veikia.... gal kas gali paprotinti, nes kartais klimpstu/stringu atrodo juokingose situacijose sniege. paskutini karta ant posukio miske ismete is veziu ir masina nuslydo truputi sonu nuo kelio, du istrizi ratai sukasi, o tie kurie tvirtai liecia zeme, nesisuka, zodziu nei pirmyn nei atgal. Tai teko islipti visiems is masinos ir supuoti pirmyn-atgal kol issoviau atbuliniu is tos situacijos.... Aisku turejau grandines furines, bet is principo nededu ju, manau kad posuki miske visureigis turi iveikti ir be grandiniu :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.