Pereiti prie turinio

neveikia salono peciuko ventiliatorius


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, gal kas neperseniausia ardet ir dar pamenat kur jieskot tu varzu, nes pradzioje dingo minimalus po keliu menesiu sekantis o paskuj ir visoso putimo padetys, noriu bent paprastuoju budu uztrumpint kad pustu "pa maximumu" bet nezinau nuo ko pradet.

gal kas zinot kurioj vietoj stovi tos varzos ar prie pacio peciuko? kur jas galima gaut? gal kazka elementaraus patartumete?

dekuj.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jai nori nuimti tai reikia bardacioka kitaip tariaint daigtadeze atsukti jis prisuktas bene 8 varzciukais tada atsiveria visas vaizdas peciukas prisuktas 3 varsciukais bet dar reiks nuimti plasmasine patrubke kuri iseina is jo ir viskas atjungi laidus ir nusiema

dekoju uz atsakyma, senukui patruliui nuiminejau kai turejau tai pamenu kad 3 varztais, bet esme tame ar ten ant jo tos varzos yra? o gal visai kitur? gal prie rankeneles ijunmgimo kaip lengvosiose daznai buna ar dar kur.. taip kad sakau iskart lupt peciuka ar vertaa..

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as n...j islupau visa pravodke ir viska ka radau ryt paziuresiu kur ten ko buvo bet kiek menu tai ne prie varikliuko ne prie jungiklio nebuvo nieko ryt dar kruva paspardysiu paziuresiu kur ten ko buvo :rolleyes:

 

nu tai ant pravodkes ir neturi matytis jei viduj ventiliatoriaus stovi, teisybe sakot teisingai , jos turi ausintis.

bet berods nisan mikroj tai buvo prisuktos is vidaus prie jungikliu kiek pamneu.

vsio ryt lupsiu.

aciu visiems uz patarimus, reix kazkiek to nichromo privyniot jei rasiu sudegusias spirales. ir nereix jokiu svalkiu :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na ka, isrinkau varikliuka ir apstulbau, jo net su ranka prasukt beveik neina kiek ten koses ir rudziu seubas, kas buna kai pastovi masina, po brasteliu 3 menesiukus. angliukai prirudyje prie inkaro :) o varzhas taip pat radau pasilenkes po bardacioku, su dviems varztukais issiuka is varikliuko gaubto ir issitraukia, - grazi metaline dezute su skylutemis kad butu oro ventiliacijai, o jos viduje trys varzos skirtingu ilgiu ir storiu spiralytes. Taigi kaip ir prognozavau kad tos varzos sudege tai taip ir yra, jos kazkokia kose apsitraukusios zalia del to ir nupuvo , nezinau gal kokie dubliai papuole ir pridege, o kur koses nera apdegusios-apsilydziusios tai ten vielutes blizga kaip naujos.

na o ant maximalios padeties ant tiesioginio , varikliukas neveike nes prirudyjo ,beveik pasibaige sepeteliai, nusipikrau is senuku nuo kazkokio grazto uz 4 litus du sepetelius prilitavau laidziukus ilgesnius ir nepatikejau,- graziai praploves ir sutepes kad pradejo veikt.:) na jungiau namie prie akumo, tai ryt belieka surinkt viska atgal ir isitikint kad nevertejo pirkti naujo is svalkes.

ech nu gaila kad fotikas sugedo imesciau fotkes nepatiketumet kad sitiek daug gali buti rudziu tame varikliukyje. per rudys net nieko nesimate. reiksia kazkur is lauko tiesiai i ta peciuka vaduo ir purvas bega, nu logiska is lauko gi padavimas tai buna oro.. snorkelius tai daromes kad i varikli nepapultu ora o apie salono ventiliacija ir nepagalvojame.

tai va pasidalinau savo dziaugsmais jei kam idomu buvo ir tiek. sory kad be fotkiu.

aciu visiems uz patarimus.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sudejau i vieta siandien viska, ir ka, nerealu veikia ant visu 4 padeciu(suluzusias perpuvusias spyruokles-varzas susukau su replem tarpusavy biksi pritrumpines ispuvusias vietas) , tik viena beda yra , sukasi bet viskas suletintai, ant maximalaus 3gubai leciau nei turetu, na oruj nupust uztenka, bet jauciu bus pasitrumpines/pasviles kox inkaras nes laikiau ilgai ant ijungto kai buvo uzstriges, o galvojau kad siaip nekontacina

Na jei dar sakai ir varikliuko gyvenimas bus trumpas, tai siaip ar taip reikia jieskoti kito.

na ziuresiu, ryt i miska 2 dienom su klubu islekiam, gal ir dienos neatlaikys..

bet skelbima reik imest kad jieskau peciuko :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

man panašiai buvo su galiniu pečiuku, po paskandinimo žiemą prastovėjo ir numiro... viską išvalius ir sutepus atsigavo...

o priekinis pečiukas kartais gauna vandens, kai pvz karpatuose upelį šturmnuoji, kad banga per priekinį stiklą ritasi... :) va tada per oro sklendes ir prisipyla... irgi valiau tepiau... po Karpatų :)

Šiaip kai kurių konstrukcijos yra, kad iš lauko sklendė uždaro aklinai ortakius, kai perjungi orą imt iš salono...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • 6 metų...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.