Pereiti prie turinio

TLC 90 vs 73. keleiviu skyriaus bei bagazines matmenys


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

 

esu naujokas jusu forume, planuoju TLC 90 isigyjima, todel pries perkant ir nusprendziant ko reikia, prisijungiau prie jusu forumo. Perziurejau daug temu, taciau neradau, niekur, kad butu sulygintas 90 (tridures) ir KZJ 73 salono dydis. teko matyti 73 su irengtu pakeltu gultu vietoje galiniu sedyniu, tai visai padoriai 190 cm ugio zmogus gali isimiegoti.

Klausimas butu toks, ar panasus salono dydziai siu dvieju TLC ir ar kas bande tokiu budu paruosti TLC 90? Gal kaip alternatyva, kas nors naudoja palapines ant stogo? Kokios tokiu palapiniu su stogo bagazine kainu ribos?

 

Aciu uz atsakymus!

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Del 90 ir 73 galiu pasakyti tik isorinius matmenis:

TLC-90

Длина, мм: 4290

Ширина, мм: 1730

Высота, мм: 1860

Колесная база, мм: 2370

TLC-125

Длина, мм: 4400

Ширина, мм: 1880

Высота, мм: 1900

Колесная база, мм: 2460

TLC-73

Длина, мм: 4410

Ширина, мм: 1790

Высота, мм: 1960

Колесная база, мм: 2600

TLC-70

Длина, мм: 4040

Ширина, мм: 1690

Высота, мм: 1890

Колесная база, мм: 2310

bet patarciau internete pasitikslinti, o siaip 70 ir 73 labai daug modeliu tai manau ir ilgiai ir bazes gali skiriasi.

Palapines:http://www.more4x4.lt/palapines-ant-stogo/ ,

http://www.arusta.lt/lt/e/kelionems-ir-laisvalaikiui/palapines--paviljonai/palapines/stogo-palapine-autohome/ ,

http://www.arusta.lt/lt/e/kelionems-ir-laisvalaikiui/palapines--paviljonai/palapines/stogo-palapine-autohome1/ (pastarosios visai gera kaina) ,

http://www.autonavigacija.lt/?cid=12&scid=12 , http://www.jamesbaroud.com/

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Manau, 140 jau tikrai uztenka dviem. nes masinoje(kzj73)siauriau, bet dviem pilnai uztenka vietos.Aisku jei dviesia po 120 kg tai ir 180 mazai gali buti :DDDD

 

:] Na Meris idejo nuoroda i 122 cm plocio palapine, del to ir domejausi, kaip ten su tuo patogumu dviems vidutinio plocio zmonems :]]]

 

gal kas turit kokiu geru minciu kaip isirengti miegama vieta tlc73 , planuoju daryt butu gerai nauju ideju gaut ..

o 73 maciau, kad tvirtina drozliu plokste viduje prie kebulo elementu, kokiam 40 cm aukstyje nuo grindu, plius palieka dali lentos ant vyriu, kad priekines sedynes nulenkus i prieki, galetum plokste atlekndamas miegama ilgi prasiilginti. tai man, 189 cm ugio imanoma miegot buvo, na bet ant ribos. aisku jau keliauvimui tik dvi vietos lieka.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

imeciau piesineli kaip pasidare buvom. Paciame gale stovejo deze, tokio aukscio kad butu lygi su sulenkta galine sedyne. ant dezes dangtis susidarantis is 3 daliu po 60 cm sujungtas lankstais, kad galetu issilankstyti kaip piesynelyje. priekines sedynes nusistumdavo iki galo ir pasilenkdavo. dangcio / gulto sistema remesi i sedyne, deze ir spec atrameles (pavaizduotos tarp priekines ir galines nulenktos sedynes)

post-159-12883910374068_thumb.png

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na Morkiuk, nesidek naujoku :):) "visa" Bulgarija ir Rumunija ismaisem (cia kitiems-(zr. nuotraukas :))) aisku Morka buvo fotografas - uz kadro, bet toj nuotraukoj kur zmogeli bando vietoj deziu ikist pakliuvo ir jis pats) su Agniuku (90kg) Toyotoj miegojai ir tilpai be problemu, dabar bandai lygint 90 ir musiskiu 73 plocius, tikrai bus tik keliu cm skirtumas, o musu gultai, patvirtink - nepriekaistingi, bet tik dviese keliaujant.

Prisegu kelias nuotraukas kur keliones metu pakliuvo bent dalis musu miegamuju vietu. Rimtu nuotrauku neturiu, bet jei kam reiks parasykit cia ar AŽ, kazkaip nufotkinsiu, tuo labiau kad tvirtinimu papildomu nereikia, visi varztai sukasi i galiniu dirzu ir galines sedynes vietas.

post-156-12883940505563_thumb.jpg

post-156-12883940654167_thumb.jpg

post-156-12883940824899_thumb.jpg

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu va biskis brezinuku su ismatavimais kaip padaryta pas mane (i vidu telpa standartines, sudedamos dezes,pirktos senukuose).Viskas padaryta is "faneros" 8 ir 10 mm. storio.O siaip auksti ir padalinimo plota galima keisti pagal naudojamas transportavimo dezes, bakus, benzo pjuklus ir t.t. Kuo aukstesne deze, tuo ilgesne galima daryti atlenkiama dali, ziurint kad neatsiremtu i stoga :). Tobulinimui ribu nera( be rasant kilo ideju) :)

P.S.pamirsau parasyti kodel dariau ant "begiu" deze :) tam kad tilptu staliukas, ir kad butu galima pritvirtinti deze prie galiniu sedyniu tvirtinimo.

deze.pdf

deze pjuvis.pdf

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na va, Daruli, isryskinai cia mane. Kelione buvo superfantastiska :] Patvirtinu, gultai tose trijose toyotose padaryti tabulai: patogu daiktus po gultais susideti, konstrukcija tikrai tvirta. nezinau, kiek uztruktu ideti arba isimti sia konstrukcija, taciau keliauti patogu.

lyginant 90 su 73, bendras ilgis skiriasi 11 cm 73-ios naudai, o tai truputi neramina. nors isoriniai matmenys neatspindi, kas ten viduje darosi. pas agniu man rodos dar atlenkiama dali buvo galima ilginti, jei kiekviena kart pries nakvyne priekines sedynes maksimaliai i prieki nustumt ir nulenkt. anyway, dirbam toliau 90 ar 95 paieskoje, o isigijus jau bus matyt, ka ten kaip imontuoti galima ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.