Pereiti prie turinio

Krovikas

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Krovikas turinys

  1. na jau tada BF Mud terain apsimoka pirkti, 215 75 15 parduotuveje 429, man draugelis su nuolaida 380. bet jau ten kokybe. Tik va nezinau kaip anie lips.
  2. Euro padangos neturi r15, gal vasario m. tures -nezino.aleksota skambinaus turejo 225 75 15 simex lenkiskas paskutines pardave uz 280. Dar bandziau i Panevezi pasukt, tie ten turi tokias pat kaip aleksote, bet jau kainele tai kosmosas 360. suprasciau kad dar ispaniskos butu tai gal mokieciau,nes jos vis tiek kokibiskesnes. Arba teks lenkuose pirkti ten 250 draugelis kartais lekia ten tai gal paims.
  3. Sudominai. Tai koks cia rastas,sahara ar simex? ir kokius ismatavimus igrudai,ar daug kelta niva?
  4. Na medved lytagroj maciau 250lt kainuoja, o insa internetiniai parduotuvej tik radau-kaina 318lt ir tai ten pasirinkimas neaudringas.Tai klausiu gal kokiam turgui prekiauja tik gal nepasiskelbe yra.Gal kas nr turi. Man atstumas nesvarbu,kiekviena sav. puse LT apvaziuoju.
  5. As manau yra du tipai zmoniu: 1.Kurie nertu i betkokio dydzio buza su dydziausia technika ir is jos isnertut tik libiotkes pagalba.(P.S jie varo ant visu kitu, kokie VISU dzipai su..das) 2.Ir kurie nusiperka NIVA, kuri yra pigiausia visais atzvilgiais,taciau malonumo suteikia daugiausiai. Taigi; reziume. Be juokiu patobulimu NIVA YRA zymiai geriau uz ta KALCHOZA UAZ.
  6. Sveiki. as nivai planuoju deti medved 235 75 15 arba insa turbo 205 70 15.special track. taigi kaip manot kas geriau? Masina naudoju tik pramogai,tad uzimai ir kiti nepatogumai neproblema. Logiskai mastant (medved) yra platesnes ir ne taip smenga i purva bet struktura svelnesne ir maziau kabina. O (Insa) padanga bus siauresne ir zemesne, bet struktura grubesne, kaip traktoriaus. Taigi klausimas kas geriau???? Ir kur siuo metu sias padangas pigiau isigyti.?????? ACIU!!!!!
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.