Pereiti prie turinio

mmarko

Nariai
  • Pranešimai

    39
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Kaunas
  • Pomėgiai
    .

mmarko's Achievements

0

Reputacija

  1. Neatsimenu jau. Supyliau viską ką gamintojas nurodo. O dainos nutilo.
  2. Man buvo supylę "gero" tepalo tai tiltas posūkyje kalbėjo. Tepalą pakeičiau i tą kas priklauso plius priedas ir viskas nutilo.
  3. Swedbank pasiskaičiuok. Man gavosi visai padoriai.
  4. Na taip variklis ne pats geriausias, bet man jis sukosi kaip vėjas. Mersinis taip pat nėra patikimas. Pavarčius 10 jeep skilties puslapių (galima ir daugiau) rasi kas per "geras" variklis tas 2,7. Kaip jau rašiau mano manymu abu š... Tik vienas turi bėdų su galvomis, o kitas su viskuo kas aplink variklį. Kadangi tema ne apie kuro rūšies "religiją" tai diskusija baigiu.
  5. Dėžės laiko visos, kol nesusidėvi. Turėjau 3.1 su varikliu neturėjau jokių bėdų. Dėžė subiro. Rekomenduoti tokio negaliu. Silpnas ir lepus. 2.7 turėjo ar turi daug pažystamų. Visi giria savo ir stumia ant 3.1, bet servisuose tik 2.7 stovi, 3.1 neteko pamatyti. Mano manymu abu mėšlo krūva. Rekomenduoju 4.7 + dujos
  6. Pasiskaityk http://www.airguns.lt rasi kas pagamins DS. Ir šiaip daug atsakymų į iškilusius klausimus.
  7. GAMO anksčiau pragręždavo stūmoklį. Savo išardęs radau sveiką, bet užtai palikta labai siaura anga tarp kameros ir lizdo. Vienu atveju užtaisius skylę stūmoklyje, ar pragręžus tą siaurą angą šautuvo parametrai atstatomi į tuos kurie turi būti. Tik kad 7,5j pas mus, o kas daugiau jau problemos. Tik nupirkęs buvau nusprendęs atstatyti, bet liko 7,5j ir man ramu ir policijos nebijau. Skardines papleškinti užtenka ir taip.
  8. Priminė seną pasakojimą: Gerbiamieji,Raporte apie įvykį pateikiau jo priežastį: bandymas savarankiškai atlikti darbą. Savo rašte Jūs tvirtinate, kad turiu aiškiau ir pilniau papasakoti tai, kas įvyko. Tai ir darau: galvoju, kad žemiau išvardintos smulkmenos padės viską geriau suprasti. Esu mūrininkas. Įvykio dieną dirbau ant naujo 3 aukštų pastato stogo. Kai užbaigiau darbus, apsidairiau ir pamačiau, kad yra virš 120 kg aplink išmėtytų plytų. Nusprendžiau nenešioti jų žemyn po vienų, bet nuleisti bačkoje, naudojant tam virvę, uždėtą ant suktuko, pritvirtinto prie sienos II-ame aukšte. Kaip nusprendžiau, taip ir padariau. Prisirišęs virvę apačioj, nuėjau ant stogo ir pakabinau ant jos bačką. Prikrovus ją plytų, nulipau žemyn ir atrišau virvę, pasiruošęs – pabrėžiu – stipriai laikyti ir lėtai nuleisti 150 kg svorį. Pamenu, kad raporte apie įvykį savo svorį nurodžiau apie 80 kg. Įsivaizduokit sau, gerbiamieji, kaip nustebau, kai buvau staigiai trukteltas aukštyn. Praradau orientacijų, bet nepaleidau stipriai laikytos virvės. Manau, kad net nereikėtų pridėti, jog į viršų variau gana greitai, į sieną trindamas alkūnes iki kraujų. Kažkur apie II aukštą susitikau su krentančia bačka. Tai paaiškina, dėl ko yra praskelta mano kaukolė, sulaužytas raktikaulis bei išnarintas petis. Susidūręs su bačka, truputį pristabdžiau, tačiau tęsiau staigų kilimą nesustodamas iki to momento, kol mano dešinės rankos kaulai neįstrigo suktuke. Ačiū Dievui, nepraradau sąmonės ir dar galėjau laikyti virvę, nors ir labai skaudėjo, ir buvo žaizdų. Tuo momentu bačka susidūrė su žeme. Susidūrimo metu tr ūko bačkos dugnas ir bačkos turinys išbyrėjo. Bačka, atsikračiusi balasto, svėre tik 25 kg. Prisimenu, kad, nors ir apdaužytas, kitam virvės gale dar svėriau 80 kg. Esant tokiai situacijai, pradėjau staigiai kristi ir vidury II aukšto vėl susitikau su bačka, kuri šį kartą kilo į viršų. To pasekoje turiu skilusius kaulus ir plėštines žaizdas kojose. Tas susitikimas sulėtino mano kritimą tiek, kad turėjau ne tiek jau ir daug sužeidimų, kai nukritau ant plytų krūvos – sulaužyti 3 šonkauliai, jau nekalbant apie sudaužymus. Nemalonu prisiminti, bet, kai gulėjau leisgyvis ir sudaužytas anl plytų krūvos, negalėjau nei atsikelti, nei pajudėti ir nustojau blaiviai mąstyti. Ir tada paleidau virvę, sveriančią apie 5 kg. Tuščia bačka, vis dar sverianti 25 kg, buvo sunkesnė už virvę, ir, krisdama iš III aukšto, sulaužė man kojas. Viliuosi, kad suteikiau gerbiamiems ponams išsamų paaiškinimą, ir kad to užteks užbaigti mano bylos tyrimų, kadangi mano įvykio aplinkybės yra aiškios.
  9. Žibintus pasiėmė Zygis. Ne, vidus nebuvo juodas.
  10. Dėl žibintų gavau tris užklausas, pirmas parašė Zygis, po keturių minučių Renas77 kiek vėliau FonZero, tai žibintus atiduosiu greičiausiam, jei Zygis neims pereina sekančiam.
  11. Turiu wj originalius žibintus. Jei kam reikia galiu perleisti bandymams, modifikavimui. Kaina simboliškai 10Eur už abu.
  12. Sveikas, aš čia tas pagalbos prašytojas, tik, kad ne sau. Radau tą moteriškę griovyje, papasakojau apie 4x4pagalbą, paskambinau. Smagu, kad viskas operatyviai įvyko
  13. Pirmam poste atnaujintos nuotraukos yra viskas kas foto.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.