Pereiti prie turinio

zhibas

Nariai
  • Pranešimai

    24
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius-Kavarskas
  • Pomėgiai
    Važinėti bekele su UAZ

zhibas's Achievements

0

Reputacija

  1. Su guoliniais skvorniais gal vairas lengviau sukinejasi?
  2. Nepergyvenk, yra pirkt tu pusasiu, na ir keitimas ner labai sudetingas. Stai nuoroda,kaip keist pusasi http://avtolyubiteli.com/zamena-poluosi-uaz/
  3. Variklio keitimas i dyzeli tai gerai,bet panasu kad jau nebeleis http://auto.delfi.lt/autonews/keiciasi-automobiliu-perdarymo-reikalavimai.d?id=59824631
  4. Uaz'us ekspluatuoju nuo 1986 metu,kol buvo kolchoziniai tiltai,tai nezinodavai vaziuojant kada kuris subyres,1992 gavau pirmus kariskus tiltus ir po to pamirsau kad jie gali subyret.Siuo metu pas mane jau 3-cias uaz'as na o tiltai kaip pereinamas prizas :)masina keiciasi bet tiltai tie patys. Blokiruociu pas rusus kariskiems tiltams yra keli variantai bet aisku kaina kazkur apie 1500 lt iseina vienos. UAZ gamykla kolchoziniams tiltams resursa duoda tik 100000 km, o kariskiems 200000 km.
  5. ir vel prasideda erkes ir uodai

  6. kazakda vilniuj buvo Brundzos sportiniu vaz gamykla,tai jie i zigulius darydavo ir dedavo blokiruotes, manau internete gerai paguglinus dar butu galimybe surast.tuo labiau kad ir nivos ir visu kitu ziguliu nuo 2101 iki 2107 reduktoriai pagal konstrukcija tokie patys,tik perdavimo skaicius skiresi.
  7. pas mane uaz su 2.4 merso varikliu ir uaz deze bei razdatke ir kariskais tiltais, 6 metai ekspluatacijos medzioklej, grybavimui ir siaip paisdykavimui miskais tai pilnai tenkina lukescius.Deze su varikliu sujungta per plokste,pravaziuota jau 15000 km ir jokiu problemu.Tikriausiai taip atrodo kad deze su razdatke ir tiltai buvo sudeti nauji,tai ir vaziuoja ir nebyra .
  8. Pazystamas furistas vaziuodamas pro sali nupirko ir atveze,as jam tik adresa buvau daves.
  9. Ne tik akis paganyt, bet ir gaut is ju. ka tik originalu tenta gavau.
  10. pas mane 2.4 MB dyzelis su originalia UAZ deze ir razdatke asfaltu ir vienu tiltu ima 8ltr dyzelio,bekele kuro sanaudos padideja iki kokiu 12-15 ltr.Nereik parint perdirbeju,visi iesko ko nepasidejo ir del to visi konstruoja kazka kas butu geriau ir pigiau.
  11. Siap visalaik Vilniuj bunu,tik savaitgaliais i kaima isvaziuoju,beje razdatke irgi kaime.Na jei sugalvosi skambink 861454515.
  12. Jei kartais ka sudomintu tai turiu atliekama GAZ69 razdatke,tarpini kardana gaz69.
  13. Pilnai sutinku su nuomone, kad ekonomija priklauso kokiu keliu vaziuojam,kai nuvaziuoji nuo kelio ar kur miske pamatai, kad bus sakes, tai apie kuro sanaudas negalvoji,jungi viska ka galima ir gaza dugna darai .Pas mane tie 8-9 ltr. tai tik asfaltu matuoti buvo,na o kur reik uaz'a naudot pagal paskirti tai prie tu kuro sanaudu dar + kokiu 40-50% reik pridet.
  14. Pripyliau pilna baka kuro ir 100 km pravaziaves i baka tilpo tik 8 ltr. kuro, aisku vaziuota buvo geru keliu ir atjungtu priekiniu tiltu
  15. Pas mane MB 2.4 dyzelis su kariskais tiltais ir uaz deze bei razdatke asfaltu ima 8-9 litrus.Na o medzioklej tai nematavau, pilu kuro tiek kad uztektu dar ir i namus grizt
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.