Pereiti prie turinio

Katin

Nariai
  • Pranešimai

    65
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Website URL
    http://www.pointmedia.lt

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Kaunas

Katin's Achievements

0

Reputacija

  1. Sveiki, paziurejau mersa ML - nedziugina. RR sport atsiliepimai ne kokie. Dar variantas rx hibridinis. Kokie atsiliepimai apie sia masina? Kokios tipines ligos? I ka kreipt demsi perkant? kokios realios kuros sanaudos?
  2. del cipavimo noriu pasitiksilinti: 280 (190 ag) galima cipuoti iki 224 ag?
  3. sveiki, dairausi i dyzelius 270 arba 320. Bus naudojamas kaip seimos automobilis kasdieniniam vazinejimui ir kelionems. Kuris variantas geresnis? Gal turi kokiu tipiniu ligu? I ka atkrept demesi perkant?
  4. Keliu po atnaujinimo. "Rough country": 2.5" suspension lift 2.5" body lift steering stabilizer 33x10,5x15 gale papildoma mini bagazine, kanistru laikiklis, naujas bamperis padas gervei
  5. Sveiki, gal kas zinot/ziurejot sita granda? http://auto.plius.lt/skelbimai/jeep-grand-cherokee-2-7-l-visureigis-2003-dyzelinas-2699773.html
  6. daznai jas keist reikia? Cia ta pati beda kaip ir discoveriu? Neapsiprendziu RR sport ar MB ML320...
  7. du zmones, pirke naujus sake, kad dar nepasibaigus garantinam teko keist amortizatorius. Jei ne garantinis, vieno kaina 12 tukst. Cia liga, ar tik nesekme?
  8. Sveiki, planuoju isigyt su 2.7D motoru. Bus naudojama kaip kasdieninis seimos automobilis ir "civilinem" kelionem. I bekele kist neplanuoju. Kokie atsiliepimai is naudojusiu ar naudojanciu? I ka atkreipt demesi perkant? Ar yra kokiu eksploatacijos niuansu?
  9. ziema bus kaip su interkuleriu:)
  10. o ka su vakumo slanga daryt? uzglusint ar palikt atvira?
  11. variklio skyriuje gal kiek per zemai. As turejau omeny su korpusu virsuje. Kai foto.
  12. sveiki visi, jeep 1990. 2.5 benzinas, ipurskimas. Esme- is oro filtro dezes yra 3 oro paemimo vamzdziai. Pirmas pajungtas is dezes apacios, ora ima nuo variklio, antras pajungtas priekyje, ima ora is po faros. Antras dar turi issisakojima ir gala nusukta i apacia. Galas toks, kad atrodo turetu buti pajungta slanga, bet jos nera. Filtro dezeje yra voztuvas, kuris valdomas vakumu nuo ipurskimo. Voztuvas leidzia imti ora is pirmo arba antro vamzdzio(nuo variklio arba nuo faros). Klausimas: kaip jungti snorkeli?Ar galima visus tris vamzdzius sujungti i viena ir kelt kamina? Man mintis buvo apskritai mest lauk filtro deze su visu vakuuminiu voztuvu ir snorkeli jungt tiesiai nuo ipurskimo, o filtra det kugini kamino virsuje. Panasiai, kaip prisegtam paveiksle. Tik kur det vakuumo slangas? painiai parasiau, bet tikiuosi suprasit. Patarimai ir komentarai welcome.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.