Pereiti prie turinio

modd

Nariai
  • Pranešimai

    32
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    VLN

modd's Achievements

0

Reputacija

  1. pabasu, kad ir dublis du pro sali? Gera varzybu ideja, bet su organizavimu kazkas pas juos nelabai..
  2. Taip iseitu, jei norim vaziuoti panasiai, kaip budavo senais gerais laikas, reik registruotis i sport 4x4 klase, neziurint koks auto? Keistai cia gaunas, kad paskutine registracijos diena reikia spresti kazkokius galvosukius.
  3. Jei neklystu, kai neveikia knock sensorius, riebinamas kuro misinys, Bet paprastai pats sensorius buna geras, bet buna nukepusi varza komutacijos kontrolei (turi sviesti Chekas). Jei gaila 60euru naujam sensoriui galima nesunkiai pagydyti, prijungus lygiagreciai 560k varza. .
  4. Dekojam Tojotos ekipazui, istraukusiems mus is upelio, nors paciu finise kazkodel nesulaukem?
  5. Kaip fotgrafas pasakysiu- svarbiausia gera stiklu kokybe. Geri ziuronai turi buti sunkus Pats naudoju senus rusiskus kariskus 8/30 , gal nelabai patogus kad kiekviena aki fokusuoji atskirai, bet vaizdo kokybe fantastika. Nauji rusiski, kiek ciupinejau- total shit. Matomuma prieblandoj nusako jo sviesumas, t.y santykis tarp linzes diametro ir artinimo. Gali buti sviesus ziuronai, bet jei del prastos stiklu kokybes bus mazas kontrastas - detales iziureti bus sunku. Geri siuolaikiniai ziuronai kainuoja labai daug, alternatyva ieskoti geram stovyje senu.
  6. nelabai supratau, kokios rungtys laukia turistu- irgi pravaziuoti ratai per laiko tarpa? ar reikia gps, fotiko ar dar kokiu devaisu?
  7. gal galima placiau, kas cia per EKOLOGINIS UZSTATAS?
  8. beje, skrendant lektuvu ir iki 15 dienu trukmes, viza musu salies pilieciai gali nusipirkti tiesiog Teherano oro uoste (apie 50e). Nereikia jokiu isankstiniu anketu. Kiekviena sekmadieni is Minsko i Teherana skraido lektuvas. Labai patogu. O pacioj saly galima keliauti autobusais, uz 1eu nuveza 100km. Tai jei tikslas pamatyti sali, gal tikrai neverta trenkis toki atstuma savo automobiliu dar plius bandant iveikti biurokratines pinkles. O aplankyti sita sali tikrai verta, nedaug tokiu like.. kas liecia Kirgizija, as nebuvau, bet turiu biciuli, kuris ismaises visa pasauli. Pries kelis metus metus susigunde pigiais bilietais i Kirgizija, tik kaip tarpine stotele veliau vykti i Kinija. Bet ten kazkas ji taip pakerejo, kad jau trecius metus is eiles varo i ta Kirgizija:)
  9. Buvau Irane tris kartus, paskutini kart pernai. Du kart skridau lektuvu, vienakart autobusu. Buvo planu vaziuot savo automobiliu, bet atbaide jau mineti dalykai, nors tokio varianto ateity neatmetu.. Beje, siemet pastebejau, kad labai pabrango kuras-kazkur 70ct uz litra benzo:) Kas del vizu, tai nera problemu, negirdejau, kad kas negautu. Reikia tik palaukti apie savaite. Nebutinai jas daryti Varsuvoj, galima ir pakeliui Gruzijoj ar Armenijoj.Neaiskiausias klausimas- tai tas ivaziavimo mokestis. kiek domejausi- informacija skirtinga, butu gerai suzinot kaip ten is tikruju?
  10. degtuku dezutes dydzio blokelis, i kuri sueina kabeliai busi Vilniuj, skambink 8699390 septyni septyni
  11. galiu padovanoti skirstytuva kuris leidzia naudoti cb antena ir radijai ir racijai
  12. EU klubas? Tas klubas toli grazu nevienalytis ir jau dabar gudrauja ten kas kaip sugeba. Cia kalba gali eiti tik apie Nato pozicija, kol kas vieninteli sugumo garanta. Tik ar tikrai garanta?
  13. Kaip sako senoves kinu karo meno ismintis- jei priesas yra nepalyginamai stipresnis, reikia daryti viska, kad ISVENGTI KARO! Ir Lietuva turetu investuoti ne i muskietas ir patranku farsha, o i auksto lygio diplomatus ir strategus, nes norint isgyventi tokioj geopolitinej situacijoj reikia buti gudriam kaip velniui, o ne dauzyti galva i siena.
  14. modd

    Tundra

    http://newsland.com/news/detail/id/559937/ panasu i tiesa, o vietos tai tikrai nepaprasto grozio
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.