Pereiti prie turinio

SauliusD

Nariai
  • Pranešimai

    80
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Skype
    vardukas1

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Silale

Paskutiniai lankytojai

732 profilio peržiūros

SauliusD's Achievements

0

Reputacija

  1. Visada galima i bagažninka pora kaniu įsinešti ir degalinės klausimas atkris. Bet šiaip mintis nebloga, mūsų ekipažas tam pritaria.
  2. Dar norėjom padėkoti Toyotos 4Runer ekipažui, jei neklystu iš Vilkaviškio už suteiktą pagalba. Kuri buvo pačiu laiku ir vietoje. Labai dėkingi. Likom jums skoloje.
  3. Nesvarbu kokio pobūdžio renginys. Sveika protą reikia turėti visada. Buvo tokių kurie praėjusiais metais per Tauragėje vykusias perimetro varžybas per važiuojant miestą varė per raudoną šviesoforo signalą. Tai kokio pobūdžio renginys nesvarbu. Visi patys turim mąstyti ir elgis protingai.
  4. Pagal registratorius laiką, matyt skubėjo į finišą :-)
  5. Pagal registratorius yraša matosi, kad labai tikėtina jog tai vienas iš dalyviu. Pilkas Toyota, tik nematau ar yra ištisinė linija, jei nėra vadinasi lenkti galėjo. Gal ta lenkiama mašina važiavo labai lėtai.
  6. Sudėtinis Šakių klubas. Ačiū už nuostabų šeštadienį. Trasa sudėliota tikrai gerai. Darbo daug įdėta. O svetingumas, niekur kitur dar neteko tokio matyt. Ačiū labai. Lauksiu kitų uūsų renginių kuriuose stengsimės sudalyvauti.
  7. Visko gali but. Kodel forumo laikrodis atsilieka 2val
  8. Dublis du http://www.sask.lt/4x4-138/lt/ Gal sikart pavyks
  9. Sveiki. Planuojamas smagus renginys. Dalinuosi informacija. Gal sikart susirinksim, smagus burys dalyviu. http://sask.lt/4x4-138/lt/
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.