Pereiti prie turinio

vanduo

Nariai
  • Pranešimai

    23
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas vanduo turinys

  1. Rusu forume(pagal duota nuoroda) daug raso ir apie paletintos eigos daviklio atjungima, nesupratau , japonai durni , kad ji imontavo? zmogeliai dziaugiasi , kad nebetrukcioja auto perjungian begius, bet kokios pasekmes ilgiau eksplotuojant? cia ne tas atvejis , kai saugikli laidais uztrumpina ir dziaugiasi kad pataise:) ?
  2. Paieška gaidiška , nieko nerandu. Dextronas tam kartu ,kol karstas, blogu savybių, ar pasikeičia iš esmes ir reikia keisti?
  3. gera mintis del trisakio, reikia sutvarkyti si reikaliuka (mano auto 1998 TLC 100 4,2 TD)
  4. cia apie greiciu deze ir migtukus su paveiksliukais paaiskinta jei ruskai kerti : http://akppinfo.narod.ru/Expl_AKPP/Ruchag/Ruchag_pereklucheniya.html
  5. Sveiki, su naujais metais ir naujom problemom Vasara vazinedamas po kalnus ir tampydamas uzsiroviau ant problemos , kaito variklis, bent jau man taip atrode, kad vaziuoti su pazeminta pavara tas aisko, bet nepadejo.Dabar aiskinuosi, yra teigianciu , kad kaista greiciu deze, rusai nesunkiai rado sprendima http://www.land-cruiser.ru/index.php?showtopic=72387&hl=%D0%B4%D0%BE%D0%BF%20%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80&st=100 Ar kas dar susiduriat su tokiom problemom ir kaip sprendžiat?
  6. tikrai nustebino kaina:) tai viso su darbu kiek? bo gresia tas dziaugsmas .....
  7. štai kiek tas brangus, rašote kaip politikai, daug ir nulis informacijos
  8. http://www.valvolineeurope.com/english/lubricant_advisor kada keisti tepalus ir kokius pilti, pagal auto, ne tik 4x4, visu.
  9. slausas, kai motoras 3 litru tai aiško kodėl mažiau nei mano 4.2, nors teigiama, kad turėtu valgyti panašiai...
  10. Чрезмерен расход топлива Бензиновые модели · Загрязнен фильтрующий элемент воздухоочистителя или иным образом нарушена его проходимость. · Имеют место утечки во впускном воздушном тракте. · Нарушена установка угла опережения зажигания. · Нарушена установка оборотов холостого хода. · Имеют место утечки в топливном тракте. · Нарушена проходимость инжекторов. · Нарушена исправность функционирования системы впрыска топлива или управления двигателем. · Нарушена исправность функционирования систем снижения токсичности. · Недостаточно давление накачки шин, либо установлены колеса не того типоразмера. · «Прихвачены» тормоза. Дизельный двигатель · Засорение возвратного трубопровода. Продуйте воздухом возвратный трубопровод от ТНВД к топливному баку. · Чрезмерно высоки обороты холостого хода и максимальные обороты. · Двигатель имеет механические повреждения. Проверьте компрессию, при необходимости отремонтируйте двигатель. šaltinis: http://www.autoprospect.ru/toyota/land-cruiser-100/1-8-diagnostika-neispravnostejj-uzlov-i-sistem-avtomobilya.html gal kam padės...... p.s. vostuvus pas koskoki zmogeli rieseje, ten nieko gudraus , sunkiausiai prie ju prisikasti. Apie 150 pinigu...
  11. http://verslas.delfi.lt/automoto/propanu-butanu-varomas-vilkikas-beveik-realybe.d?id=44564587 va ir dujos i dizeliuka
  12. Anksčiau rašiau sąnaudas mieste ,apie 18 buvo, o tas 12 tai trasoje , prašau nepainioti , dabar mieste nepataikiau pamatuoti, taip, kad ilgiau ir vien po miesta.
  13. remontas minimalus, realiai tik vožtuvai reguliuoti buvo, o kitkas , trukes laidas nuo oro temp. matuoklio, kuro filtro laikiklis skiles ir saliarka sunkėsi, bet del to tik ryte sunkiau vesdavosi, sanaudom nelabai itakojo, diagnostika mototojoje nieko nerado visai po remontu , prie ko prisikabinti, viskas furicina, bet rija daugokai gal dar ziema, bet ar tai turi itakos trasoje?
  14. ziema , 4 zmogai, magistrale vilnius -klaipeda-vilnius tilpau i 12.3 litro greitis 100km/h su autopilotu .Auto aprašyta auksciau.
  15. vietoje saliaros galma atidirbta alieju naudoti bus tas pats http://www.biomotorai.lt/alternatovios-namu-sildymo-sistemos--kuro-kaitinimo-elementai/lt/prekiu-katalogas/1 ššššš suprantama.............. geriau kontrabandine pirkti
  16. jeigu taip, tada nafig teks susirasti, meistrą, kitaip negyvenimas....
  17. Meri, ta džiaugsmą ne pirmi metai kankini, man pradinukui dizelistui, gal patartum kas taisydamas sugeba nesugadinti?Kad negerai tai nujaučiu , nebutu pardavę , kai viskas gerai butu .Tai ar yra išbandytas specas?
  18. p.s. traukia be nuodėmių , skustis negaliu, tik srebia.....
  19. mano tlc100 4.2 td tik miestas, žiema 18.5 litro/100km tekiniai standartiniai , važinėju neišdykaudamas,valgo kiek daugiau nei priklauso(14.5lt) ar pas jus panašiai?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.