Pereiti prie turinio

MariusS

Nariai
  • Pranešimai

    2
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Skype
    marius.gt

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius, Fabijoniskes
  • Pomėgiai
    Keliones, kyokushin karate ir zinoma savo malonumui pasivazinejimas Nissan Patrol bei neseniai isigyto TLC95 isisavinimas :)

MariusS's Achievements

0

Reputacija

  1. Aciu labai tiek Gytman, tiek Danui35 uz tikrai issamu paaiskinima, a to man masina ta nauja, eksperimentuot ir lauzyt nesinori ( teko su patruliu po diff-lock'o nepavaziuot atgal, tai zinau kiek tatai kainuoja ..... ). Del knygutes pirkimo, tai anksciau budavo kalvariju turguj, bet pats kai ieskojau pries savaite, tai jau neradau tos lavkes, budavo tarp angaru, kur anksciau visokius siunis, papugas ir kitus naminius gyvunus pardavinedavo. Reiks vel kada nuvaziuot, gal nebuvo tada kai as buvau ..... , o siaip jei kas zino, pasidalinkit info, as irgi tikrai pvz pirkciau, nes vistiek klausimu atsiranda ir daznai va paprastu kaip dabar, kita kart geda klausinet, o taip tai imtum, pasiskaitytum vienoj vietoj P.S As is Vilniaus, pasitaisiau profili, aciu uz pastaba.
  2. Sveiki, skaiciau, skaiciau foruma, akys baigia isvarvet, galvoju, bala nemate, paklausiu "naujoko" klausimu ( visa laika vazinejau NP GR II ir dabar tebeturiu, bet vat kazkaip isigijau TLC apie kuri nieko nezinau ), tad gal labai cia nesikeiks pilieciai ir ziniom pasidalins. Beda ta, kad ju ( tu klausimu ) susikaupe nemazai ...... .Taigi kalba eina apie TLC 95 automata. 1. Du mygtukai prie automato svirties "pwr" ir "2nd" , kada juos spausti ir apskritai ka jie jungia/isjungia ? ( kaip ir 2nd atrodytu jungia antra pavara, bet lyg automate yra "2" tam dalykui. ) 2. Automato svirtis turi du mygtukus, ta didele kuri spaudi kai perjungineji "D","N", "P", ir t.t ir paskui vat dar yra mazesnis mygtukas po tuo dideliu, berods "O/C" ar kazkas panasaus ( pas mane nusitrynes ) pazymeta, ka jis, tas mazesnis velnio mygtukas, ijungia/isjungia ir kam jis reikalingas, su kokia padetim normaliai ( plentu ) reiktu vazinet ? 3. Diff-Lock kaip ir aisku, be to ant dureliu angliska instrukcija priklijuota ( emiau zodyna ir issiverciau ), viskas ok, tik man fobija po patrulio yra uzsilikusi, kad kai diff-lock isjungi reikia atbulam pavaziuot, kad atsijungtu blokiruote, pas TLC kaip supratau atgal pavaziuot nereikia ? 4. Kokiom salygom ( sniegui, purvui .... ) geriau jungti HL, LL ? 5. Kokioj automato padeti : a) "D", "N", "P" jungti/isjungti HL, LL ar galima HL, LL jungti vaziuojant ? 6. Kam reikalinga automate pavara "L" jei TLC yra galimybe rinktis HL, LL ? 7. Forume skaiciau bet taip ir neuzfiksavau info apie tai kokie maximalaus dydzio padangos telpa i TLC95 standarta, nieko nedarant su arkom, 32", 33" ? 8. Pas mane kaip as supratau ideta slapia "webasta" - pasildo tasola ir t.t kas rezultate duoda, kad greiciau pradeda is peciuko eit siltas oras. Klausimas tokis sioj vietoj, a) ta "webasta" pradeda veikt automatiskai kai tik uzvedi varikli ir nustatai ratuka i padeti karstas oras, ar ji dar kazkaip isijungia/atsijungia papildomai ? kaip reiketu elgtis su tuo ratuku: nestatyti ant maksimalaus tik uzvedus varikli ar galima iskart ? Vat lyg tiek, vienu zodziu suprantu, kad visi atsakymai bus user manuale, nu bet neradau as jo, nors perziurejau visas nuorodas, kur pradzioj forumo ir siaip pora savaiciu skaitau foruma bei pagal nuorodas rusiskus forumus bet aiskiu, vienprasmisku atsakymu vat tiem auksciau isvardytiems klausimams neradau. Jei kas turi kokia nuoroda tiklsiai i TLC 95 user manual'a prasau, bukit draugiski naujam TLC myletojui ( tikiuosiu ) brukstelkit jei galit. Aciu visiems uz bet kokia info.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.