Pereiti prie turinio

vasia

Nariai
  • Pranešimai

    69
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Laimėta dienų

    1

vasia paskutinį kartą laimėjo Rugsėjo 9 2010

vasia patalpino geriausiai įvertintą turinį!

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    4x4 Pasvalys

vasia's Achievements

1

Reputacija

  1. Kesteli kas tau? 3 foto kažkoks neatpažystamas esi
  2. Gal kokiu fotkiu kas turit, daba tokia kelione o ispudziai kur?
  3. Joo gera prisiminti senus laikus... Mano Daihatsas kur buvau Kaliningrade 2003m. daba ten jau nuolatinis gyventojas, ir kiek matos nepasikeites
  4. Jau nemažai pavažinėjau su savaja TLC95, ima ji netaip ir mažai. Grynai miestas, visa baka išdeginau 14ltr., o daba teko iki Klaipėdos palėkt, kreiserinis greitis buvo(stengiausi neviršyt) 110km., tai vidurkis gavos 12,5 ltr. Manau kad daugoka, ankščiau važinėjau NP Gr, tai jis, vaziuojant į kelione po karpatus į 10 tilpo. Gal TLC ima daugiau del to kad priekis neatsijungia? Ar maniškei tokios sanaudos normalios? p.s. 33 ratai 3 ltr.,motoras
  5. Bet čia juk išradimas , tik kaip,jei neveikia blokiruotė?
  6. O kokia orentacine kaina tos keliones? ir kokiom masinom reik vaziuot jei sakai jas pabaigoj parduot? Tipo nusiperki ir i kelione???
  7. Nežinau kaip jus telpat į tuos 10ltr., mano vidutinės 13 ir čia dar "švelniai" važiuojant. Jei važiuoji atsipalaidaves tai viso 15 reik.
  8. atsiusk e-meila, galesiu atsiusti nuotrauku.
  9. Pas mane kai nupirkau irgi tokios stovejo, tai as pakeiciau spyruokles, amortikus ir uzdejau padangas 285/75R16, vo daba tai ciki. Trauka nesumazejo, variklio pilnai pakanka, lyginant su NP GR tai kaip "diena nuo nakties" kas del traukos.
  10. Kiek turetu imti kuro TLC 95 mieste uzmiestyje trasoj? 33 mudai 3 ltr matoras. Ir kokie galimi elektroninio siurblio reguliavimai?
  11. Bet klausimas tai apie Toyota, o ne apie GRa.
  12. O tai kas cia TLC 95, jei sakai kad ji ne toyota???
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.