Pereiti prie turinio

gedistl73

Nariai
  • Pranešimai

    61
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

gedistl73 Pranešimai

  1. Sveikas, kai varysi tec.apžiūra gali nepraeiti nes. nėra sėdynių, saugos diržų, neskaidrūs stiklai.

    TRANSPORTINIAI sustabdę tokį automobilį kaip atrodo dabar gali pareikalauti jį perregistruoti į krovininį ir dar gausi baudos,kad nėra kelių mokesčio vinjetės. Kad neturėtum problemų reikalinga: SĖDYNĖS, DIRŽAI, SKAIDRŪS STIKLAI.

  2. Foto dabar nebus. Mašina stovi ant kaladžių. Kardanai ir pusašiai yra išvežti į Kauną, kad pakeistu kryžmes. Tuo metu kėbulas nuo rėmo pakilo 6cm. BF Goodrich 35/12.5 R15 All Terrain stovi kampe, vietoj priekinio bamperio daromas piktas aliuminis "kengūrmušis",kėbule iš neražaveikos 70mm virinami lankai, ant kurių puikosis 4 fūrinės ilgų sviesų lempos, ir t.t. Didžiausia problema priekinių ratų adatiniai guoliai.

  3. Sveiki. Bandysiu prikelti iš numirusių 1984m. Forda F-150. Manau, kad Lietuvos parduotuvėse šių mašinų detalės neguli. Tad domina ką auksarankiai gali pritaikyti? Keičema bus amortizatoriai, kryžmos, guoliai, nepatinka ir starterio garsas. Ačiū už protingus patarimus.

  4. Gal kas pasakytu kurioj vietoj ant Toyotos tilto rasoma LSD?

    Atsiklaupi mašinos gale, ant galinio tilto reduktoriaus pūslės yra lipdukas dektuku dėžutės dyžio sidabrinės spalvos, juodos raidės LSD. Bet gali būti ir nukrites - visdėlto tai lipdukas. Pas mane jis kažkodėl dar tebėra <_<

  5. isardes motora 100 procentu papulsi ant galvos virinimo o poto...

    Teisybę Vytis4x4 sakai galva vistiek reikės vežti tikrinti, o tai kainos nuo 200 Lt. + kelionė.

    Manau į Halterį Garliavoje neveši, teks keliauti į Alytų. Ten kaina pakils dar mažiausiai 700 Lt.

    Čia dar ne pabaiga ?

    BŪTINAI pasitikrink ir variklio bloką ar nėra trūkusios gilzės, BŪTINAI atkreipk dėmesį į bloko viršų manau, kad ir jį reikės šlifuoti, tai dar atsieis apie 100 Lt., Tu manai užteks pakeisti indeklus, o jeigu meistras įtikins, kad reikia dar ir veleną šlifuoti. O kur dar visos tarpinikės?

    Kaip toyotojistas toyotoistui patariu "NUSIRAUSI PLAUKUS", ir prie to 1500 Lt pridėsi dar 1000 Lt.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.