Pereiti prie turinio

gedistl73

Nariai
  • Pranešimai

    61
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Šilalė
  • Pomėgiai
    Kai turiu laisvo laiko tai į karjera ar durpyna, tačiau laisvo laiko vis mažiau.

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

gedistl73's Achievements

1

Reputacija

  1. 1. chimik (t.y. as) masina Chevrolet Express VAN G1500 ir gal but ant tralo Ford Explorer 2. Jeep-V8 masina Jeep Grand Cherokee V8 3. Ford F 150 V8
  2. Sveiki, tai ką niekas neturite perdirbto Subariko .
  3. Sveikas, kai varysi tec.apžiūra gali nepraeiti nes. nėra sėdynių, saugos diržų, neskaidrūs stiklai. TRANSPORTINIAI sustabdę tokį automobilį kaip atrodo dabar gali pareikalauti jį perregistruoti į krovininį ir dar gausi baudos,kad nėra kelių mokesčio vinjetės. Kad neturėtum problemų reikalinga: SĖDYNĖS, DIRŽAI, SKAIDRŪS STIKLAI.
  4. Reikalinga pakelti 2001m. Volvo xc70 Gal kas jau bandė. Planuose nuo 3 iki 5 cm. Pvz. kaip nuotraukoje. Kad atsilieps stabilumui aiškint nereikia.
  5. Ačiū Michailo už patarimą. Pakolkas dar bandau surasti orginalą. Žiemą nedarysiu nieko o pavasarį darbai pajudės. Pakeisti kito variklio, kad jau būtų sujungtas su dėže nenoriu. Manasis V8 yra saldainiukas.
  6. Sveiki planuose prie fordo V8, 5 litrai bendzas, pridėti mechaninę pavarų dėžę. Gal kas jau bandė tai daryti? Ačiū už protingus patarimus.
  7. neatnaujino savo būsenos

  8. Foto dabar nebus. Mašina stovi ant kaladžių. Kardanai ir pusašiai yra išvežti į Kauną, kad pakeistu kryžmes. Tuo metu kėbulas nuo rėmo pakilo 6cm. BF Goodrich 35/12.5 R15 All Terrain stovi kampe, vietoj priekinio bamperio daromas piktas aliuminis "kengūrmušis",kėbule iš neražaveikos 70mm virinami lankai, ant kurių puikosis 4 fūrinės ilgų sviesų lempos, ir t.t. Didžiausia problema priekinių ratų adatiniai guoliai.
  9. Taip atrodė mano naujas žaisliukas ir kasdien jis vis piktėja.
  10. Sveiki. Bandysiu prikelti iš numirusių 1984m. Forda F-150. Manau, kad Lietuvos parduotuvėse šių mašinų detalės neguli. Tad domina ką auksarankiai gali pritaikyti? Keičema bus amortizatoriai, kryžmos, guoliai, nepatinka ir starterio garsas. Ačiū už protingus patarimus.
  11. Sveiki, man reikalingas vienas toks ratas zapaskei. Jei kas matėte priglausčiau. Bėdai atsitikus užmaučiau FORDui F150.
  12. FORD F 150, V8, LSD, 35,

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.