Pereiti prie turinio

Kaifas

Nariai
  • Pranešimai

    35
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Klaipeda
  • Rangas
    Pastovus lankytojas

Kaifas's Achievements

0

Reputacija

  1. Ar tinka Jimny galinis tiltas nuo 2006m i 2002m.
  2. Sveiki, Reikalingas Jimny galinis tiltas. 2002m. 1.3L 16V.
  3. Perskaiciau tema ir nesupratau, 3.2 ar 4.5 Cayenne motoras geriau susidraugauja su dujom? Ieskau Cayenne ir galvoju kokiu motoru rinktis. Domina tik be turbo. Aciu.
  4. Pasidaryk bodylift 6 cm. Sususksi torcionus ir kisi savo 33". Spyruokliu keisti nereikia, garlavinos ilginti nereikia, slangeles tos pacios. Kaina tai tik uz kapralono desra 60mm. is Lytagros ir tekintojo darbas supjaustymui ir skyles isgrezimui, ai dar varztai ilgesni is Wurth.
  5. rokas222 teisingai sako, nori jungiasi, nori ne priekinis tiltas. Ten problema su vakumais, kurios ispresti bet jau mums nepavyko... Dazniausiai neisijugdavo tada, kada labiausiai reikdavo...
  6. Kokio didziausio dydzio padangas atlaiko wranglerio tiltai?
  7. I tokia, kad UAZ su visom imanomom blokiruotem ir org, dyzeliu ne visur kisa savo nosi nors yra netaupoma. Norisi toliau uz UAZ vaziuoti. Medziokles sezono uzdarymas rytoi, tai bus laiko projektui iki naujo sezono... O sito daigta gaila buvo skandinti, per daug pedantiskai buvau pasidares, nors ir jam kelis kart padejo tik traktorius.
  8. Taip atrodo vizualiai sulyginus. R16 pats viduriukas, arba reikia 32".
  9. Jokiu problemu gauti, tai tik laiko klausimas. 33x12,5 R15 BFG MT MK2 netgi dabar turiu, taip pat 32x11,5 R15 Hankook RT03 2vnt. turiu, reiktu dar dvi dasisakyti. Sunkiausia issirinkti ka uzdeti, kad Zuikis vaziuotu, o issirinkus matmenis problemu nebus.
  10. 33x12,5 R15 turiu naujas nenaudotas KM2 , bet ir as linkstu prie 32x11.5 R15. Bus siauriau ir ne ka zemiau. O ir Zuikis gal bus tikras Zuikis.
  11. Paskirtis tik i medziokle,o ten keliu kartais ir nebuna. Gal koki syki ir i pakatuske. Variklis 1.6TD. Yra galimybe uzsisakyti bet kokio ismatavimo padangas. Norisi maximalaus dydzio.Gerve tai kas be ko. Del to ir yra pamastymu kurias is siu uzsisakyti 31x10,5 R15, 32x11,5 R15 ar 33x12,5 R15. Planuojamos BFG MT MK2.
  12. Skaiciau, kad yra vazinejanciu ir su 35". Bet pagrindinis klaustukas yra toks? Ar su kokiom 31" padangom Zuikis nenuvaziuos toliau uz kokias 35" padangas, be gerves pagalbos? O gal 33" pacios paciausios Zuikiui. Itariu, kad ir plotis turi reiksmes?
  13. Koks pas Tave 33 plotis? Gal esi kartu vazinejes su kitais Zuikiais su kitokiu ismatavimu padangomis ir gali palyginti pravazumus?
  14. Kaifas

    Kovinis Samas

    Kokio ismatavimo MT padangos pacios optimaliausios Suzuki Samurai? Kad laikytu agregatai ir pravazumas butu geriausias. Butu idomu isgirsti nuomone jau vazinejanciu ir isbandziusiu kelis ismatavimu variantus su Zuikio tiltais.. Koks max aukstis - plotis tinka zuikiui, butent pravazumui. Domina standartiniai, liftinti, verstais tiltais ir visokie kitokie pasisakymai. Aciu.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.