Pereiti prie turinio

saniok

Nariai
  • Pranešimai

    12
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Nesakysiu
  • Miestas/Klubas
    Zarasai

saniok's Achievements

0

Reputacija

  1. Spilku srote parduda po5 Lt ,pats pirkau jau ne vina.
  2. gal kam reikia tenta nuo mp 2, su visais gelezem nebrangu atiduosiu 860418392
  3. jsmetomeji dujos

  4. Sveiki , galvoju pats keist sankaba , gal zinat kiek kainuoja sankaba diskas diskatorius ir guolis , kokie ten sunkumai laikia mp2 masina
  5. ieškok numerių iškaltų, su skiriamuoju ženklu " / "
  6. Tau gi rase visi kad reikia skaiciot, perdavimo skaiciu .O atgal ne paims, kur pirkai? Gal man tiks pasakik skaicius pasiziuresiu , kokia ten blokirote LSD?
  7. Kaip man sake specas , tai dazniausei dega inkaras del to kad akumas buvo nusedes ir suka taip miau miau ,ant mazu apsuku ir dega. Pas man taip ir buvo ,o laidai tai visi gerai pritvirtinti as jos pirmu laiku apziurejau.
  8. Na ir ka jus galvojat , daviau inkaro vienam aukso rankiui ir jis man ji suremontavo .pasodina ant kliju ta plokste atslifavo idejo naujus sepetes ir gatova Aisku nezinau kiek ilgai bet kol kai Ok.
  9. Na nuemiau as ta starteri viena varsta reikia isversaus, kita is apacios bet su galvute ir proilgint reikejo .Radau gedima ,ant jakorio viena plastina pokele ir subirejo siotki. Nezinau ar galima jo restaurot o gal kas parduoda kita , siulikit ivairiu variantu jai popigei gal ir kita starteri pirksiu 860418392 Tel.
  10. Sveiki ,pasmane irgi panasi situacija MP 2 kai pasuku rakta girdesi startere cik, cik . Pakroviau akuma ir vistek nesuka starterio .Patarkit kaip nuimt starterio ten matosi 2 varstai bet preejimo prie ju tai ne labai, gal koke raktai hitri reikia,patarkit ar galima jo nuimt isversaus aciu.
  11. Sveikas , man irgi semet buvo tokia problema, nusprendziau remantot .Galvos virinimas , slifavimas 700Lt.''paeme pagal maksimuma nes truko per visa galva ,cia man teip sake , virino Alytuja''.+ Pakeite du dirzialius 160 Lt , + itimpimo guoli viena 40Lt,tarpine80Lt irtosol 20Lt+darbas 400 Lt .Isejo 1400 Lt taip kad galvok ir skaicok pats, kaip tau geriau.
  12. na kiuxsai pakomentuok, jei padarei, kas ten buvo, nes pas mane irgi bus tokia situacija
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.