Pereiti prie turinio

ass1

Nariai
  • Pranešimai

    46
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    rr

ass1's Achievements

0

Reputacija

  1. pastaciau dantrati nuo Galloperio viskas atsistate i savas vetas.Dar radou del dirzo ir metkiu gal kam prireiks. http://mudlark.info/TechStuff/TimingBelt/ Aciu visems kas nepatingejo padet ir patart.
  2. Raduo nuo MP gaila bet netinka dantu zinksnei.Rit bandisiu per visus imanomus skelbimus pereit.Siandien buvou nulekes cia http://krumplitas.lt/lt tai kaskaip nenorei pavarte ir patare eskot nauduotos atseit mano dantracio metalas perkietas ir gali nepavikt tinkamai pataisit.
  3. Buvai teisus del saibos inai turi stovet ant sponkes o pasman prasisukus.nuemiou pirma dantrati o jis razmustas ant sponkes ir turi laisvumo sponke irgi perpus luzus.Gal kas zino kiek kainuotu dantratis o gal kas ir turi o tai vetinei parduoi nera ir skambino i sandelius Vilniui tai irgi neturi.Gal kam teko bendraut su sia imone http://krumplitas.lt/lt/
  4. Ta saiba nera uzplintuota ir laisvai sukasi kur nori atskirai nuo dantraciu. Tai arba tai nera metke arba saiba prasisuke nuo savo sponkes. Brudas nusivalis veliou ir priezastis bus pasalinta (prateka nuo vostuvu dankcio).
  5. Parasou pagalbos. Paaiskinkit kaip teisinga sustatit metkes kad atstatit degima.Ar teisingai radou metke ant alkuninio dantracio ar ant jos ju nebuna o buna tik ant skivo.Kokia paskirti atlieka antras dirzas kuris stovi uz pagrindinio? Aciu.
  6. Sankaba nujimta,pats diskas pagal stori kaip noujas, bet disko andeklai vienoi pusei atsoke nuo kaikuriu knedziu ir paliginus su nauju pasidare kaip plasmasinei manou kad perkaitinti.Okaip patikrint diskatoriu ar gerai prispaudzia o tai diskelis vietomis turi melsvo atspalvio gal irgi perkaitintas. Radou toki http://community.benchmarkemail.com/users/spgroup/newsletterid/747561 gal kas bendravo?
  7. As ir nesakou kad variklio temperatura tam turi itaka tesiok dirbant varikliuy diskas isila ir gal neduoda sukibimo. O koks gedimas buvo pastau kai buksavo?
  8. Gal ir teisingai sakai.Faktas tas kad is ryto vazioja normalei o paskui ir asfaltu neimanoma.
  9. Sveiki iskilo klausimas ar apsimoka pirkti pigesni sankabos diska ir diskatoriu (diskatorius apie 100 Lt)masina standartas.O gal kas restauroja sankabos diska,kiek tai kainuoja? O problema tokia kai masina salta vazioja gerai bet pavaziavus apie 10 km.pradeda buksot sankaba.
  10. pradesiu nuo to kad pasman ne MP o GALLOPER bet dougelis kalba kad pagal sudeti labai panasus (pats neliginau) o gal ir klista. O buvo taip prie generatorious galo yra prisuktas (nezinou kaip teisingai vadinas, pavadinsiu irenginiu)mozdoug apskritas apie 10 cm. diametro.prie jo ateina vamzdelis nuo stabdziu vakumo ir je susijungia gumuniu slangu. Vatas slangas perluzo pusiau. Pakeiciau slangeli,tepalus,filtra ir viskas susitvarke ir kontroline lempute uzgeso. Tikiosi kad suprantamai paaiskinou, gal kas nesuprato klauskit.
  11. patarkit. Uzsidege kontroline lempute ant skidekio (knadratas apvestas rutuliu ir paimtas i skliaustelius ) atsake stabdziu stiprintuvas ir isvare louk is variklio tepala. Kur jeskot gedimo?
  12. kokio galingumo generatoriai montojami? pasmane 75A o akuma pagal kataloga rodo kad akumas turetubuti 90-100 A . tai gal pasman ikistas kaskok persilpnas?
  13. http://auto.delfi.lt/tests/dacia-duster-deficitinis-visureigis.d?id=39215197
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.