Pereiti prie turinio

shymas

Nariai
  • Pranešimai

    91
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Skype
    vinipuchass

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Utena / ......
  • Pomėgiai
    konstruoti, montuoti garaze iki isnaktu.

shymas's Achievements

1

Reputacija

  1. Jei resyveris bent 100 litru tai turetu uztekti nes visi tokie oriniai instrumetai pagal gamintoja dirba prie 6 - 7 atmosferu. turiu kitaiska su tokiu pat kompresoriumi dirbu tik pas mane 75litru resyveris tai nuo 8 iki 6 atmosferu greit nusileidzia. jei namu salygom tai pilnai uzteks. O del N/M reik jau kuo didesniu nes nuo ju priklauso pacio aparato galingumas aisku ir tuo paciu oro kiekis reikalingas didesnis.
  2. kai yra pinigeliu tai gali sau leist tokius patobulinimus.
  3. Cia kalbama apie seneli patruli kuriame ir taip jau du akumai stovi. As asmeniskai turiu isidejas antra genera ir pajunges gerve vien an tos sistemos tikrai efektyvus dalykas. mastem ir vietoj kondiskes siurblio det bet labai zemai gaunasi ir pastoviai vandenyje butu buves tai primontavom vairuotojo pusej virs originalaus geberatoriaus. foto galeciau veliau ideti jei dar domina.
  4. saugiklis atjungia gala tik automobiliouse su automatine greiciu deze. turejau 1.8l tai tikrai mazoka tik asfaltu vaziuot. daba turiu 2.2 mehanine deze tai diena nuo nakties, vienas minusas subaru tas kad rato guolia nelaiko. turejau seneli tame iskeiciau vos ne visus ratu guolius, ir dabartinem kazkas jau vienam rate pradeda uzti. bet seip masinyte tik pliusai. ziema nera ligiu
  5. Prie to pacio klausimas daba yra an genero parasyta 14v ir 1000W koks jo krovimas amperais?? kuris geriau sitas 1000w ar 140A generatorius? :shock:
  6. jo biski nedaskaiciau. to velvilnius : Dar klausimas i kuria vieta montavai ta 3cia akuma po kapotu ar kur i salona keliai ??
  7. o gal kas buvo ideja 3cia akuma ir atskira jam generatoriu ?? kaip tokiu atveju 12v gerves veikimas?
  8. na radau tik kad tarpai 0,35 ar saltam ar karstam to neradau kaip tai :shock:
  9. biskuli daugoka moketi uz blokiruote virs 2000 lt o nera kokiu alternatyvu? o kur Lt galim atokiu dalyku gauti ??
  10. Gal kam teko reguliuoti tokiam varikliukui voztuvus?? butu idomu suzinoti kokie tarpai ismetimo ir isiurbimo ?
  11. jo kai degima ijungi turetu girdetis kaip siurpblyje toks kaip matoriuko garsas pritraukia kazka. man ir teko toks malonumas ir traukti ir viska daryti bet pakauksejus plaktuku per ta varikliuka kur yra gesinimo traukele jis sudirba ir viskas tvarkoj buna
  12. o gal kas turi netycia galines trilapes linges ar bent jau pagrindini viena lapa ??
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.