Pereiti prie turinio

DEFS

Nariai
  • Pranešimai

    109
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Website URL
    http://www.olfa.lt

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius / www.landroverclub.lt
  • Pomėgiai
    Architektura ir dizainas

DEFS's Achievements

0

Reputacija

  1. But gerai ryt koordinaciu sulaukt, jei imanoma. T.y. Ketvirtadieni. Taip pat prisidedu prie tu, kurie prase stovykos koordinaciu ir susirinkimo, registracijos ir starto laiko sestadieni. Su salyga, kad isvykstu is namu pentadieni. Bet atvyksiu i vieta tik sestadieni ryte ir inerneto bei kitu patogumu neturesiu. Tai prasau orgu paviesinti sia info. Aciu.
  2. but neblogai issiuntus gauti patvirtinima, tipo - "Gauta". nes dabar neaisku, gal kam nenuejo meilas ar panasiai.
  3. atnaujino būsenas

  4. aciu. turesim omeny. Kaip zinia negenda defenderiai
  5. aciu uz sveikinimus o mesyte kepti ar angliu,malku,groteliu,sampalu reikia pasirupinti? ar galima tiketis rasti vietoje? taip pat ar planuojamas sustojimas - pietus diena, kur grazioj vietoj? jei taip tai gal koki termosa ar sumustini...siulau ruosti
  6. Sveiki, visi. Tikiuosi taip pat sudalyvauti. Prisidedu prie padekos zodziu organizatoriams ir Hunteriui. Taip pat noriu pasidalinti dziaugsminga zinia, kad islaikiau medziotojo egza ir "prisijungsiu" prie hunteriu
  7. velkom tu ze klab! Man sedesana jau labai patikti pradeda
  8. nepakenktu dizeliukams pasildymas autonominis.... oj nekenktu... nedejau itartino, tai jauciu vel vasaros lauksiu arba kol koks padorus pasitaikys webasto ar ebershpracheris.
  9. tikras college'as... mokymai, patarimai... Kazhkaip shia zhiema jau sunkiau uzhsiveda TD5... prie -18 jau vargau... palyginus pries kelis metelius prie -25 kuresi. Jauciu "seda" kaitinimo zhvakes. Apskritai, kai musu "mazhuma" tai ir sulaukiam ivairiu nuomoniu is pasalies... Taip, salta DEFe vaziuoti prie didelio minuso jei nera sildomu sedyniu... bet cia kaip tam anekdote kur "vis tiek geriau nei darbe"
  10. Pas mane saugikli isimi ir ABS ir TRC nebeveikia , istatai ir vel veikia ...
  11. hmmm. kadangi nuolat praleidziu keliones sitan krshtan, butu idomu... o, ka tautieciai mano? kas per klubas? gal ira kokios patirties ar istorijos? i daugiau nei turistus nepretenduoju.
  12. Paziurek ar kompo jungtis tvarkoje. Toj dezej kur po keleivio sedyne. - nuimti sedyne, atidaryti dangteli, numauti jungti (pagrindini) paziureti i ja ir jei pavirsius kontaktu svarutis uzmauti ji atgal. Dar reles kairiajame kampe pakrutink.
  13. nesibaigia tas plunksnu kasymas ir uodegos kilnojimas... juk visi puikiai supranta, kad vien temos pavadinimas apie dziaugsma kas ka dziugina... mus LR visureigiai...
  14. chia gi - be pykchio tsaknt... telekomo ir ash ieshkojau... uzmushti visi... sheimininkas turi daiktui buti... koks jis bebutu..
  15. oj... kalbejai kaip neismanelis ... reikia skirti TIKRUS dalykus nuo bandymu padaryti, repliku ir imitaciju....
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.