Pereiti prie turinio

zilvinas929

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas zilvinas929 turinys

  1. Tekintojas Kretinga 861473410 jei kam reikes (ne tik del UAZo)
  2. Radau meistra Kretingoje,kuris jau padares tokiu bent 5 vnt. Jei nori kad butu gerai kozukas visa sankaba fordo ir koreguoja pirmini veleneli UAZ, deze aisku lieka UAZo. Kuzuka statant prie dezes tai pat reikia pagauti tikslu centra, jei ne atsiranda vibracija, gali isplakti deze ir gal greitis mazesnis. O del traukos snekejau kuris buvo padares kelis variantus tai 2,5 eina neblogai, buvo padares ir su 2,3 varikliu tai sako ejo kaip isprotejas priklauso variklis jeigu prie pabaigos tai nelabai ka isspausi.
  3. Turiu 2.3 sieros varikli kaip sujungti su UAZ 3303 greiciu deze. Gal kas turite info ar foto pasidalinkie. aciu
  4. Nezinau,bet as toki varikli turiu pas save po kap.remonto, kuris man nieo nekainavo. Gal kas gali pasidalinti info del sio dalyko. Kazin ar yra didelis skirtumas tarp. 2.3 ir 2.5 man i miska malku, ne i draga ar dakara.
  5. Turiu 2,3 sieros varikli,gal kas gali patarti kaip issiimma pirminiai veleneliai is grecio deziu UAZ ir Sieros. Kaip suprantu reikia pjauti UAZ veleneli jungti Sieros. Aisku tai vyktu ant stakliu pas takoriu. Gal kas turite sios patirties?, pasidalinkit informacija.
  6. Reikia ideti i UAZ 3303 sieros dyzel. varikli.gal.kas turite info kas gali pagelbeti?

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  dar 4
    2. Rojer07

      Rojer07

      seip uaz skyreli yr tema kaip ir kas statosi, esu ne viena pastatus ir aprasiau kas ir kaip daroma. Nereik ten nieko krizmint, reik tik uaz veleneli isimt ir pratekint,pergrezt sierros sankabos koxuhe pergrezt skyles, nafig ten plansaibos. sumazint uaz sankabos diska.

    3. znk888
    4. znk888

      znk888

      prasau, nieko burti nereikia

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.