Pereiti prie turinio

sauliusms

Nariai
  • Pranešimai

    24
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Nesakysiu
  • Miestas/Klubas
    Lillehammer

sauliusms's Achievements

0

Reputacija

  1. Turetu buti idomi kelione. I kompanija ar priimtumet dar viena ekipaza?
  2. Super ataskaita, tarytum pats sudalyvavau.
  3. O reikalinga ta ekspertize, jug runeris gamykliskai turi 3l matora.
  4. Toks klausimelis. Noriu pasikeisti matora savo runeriui, 2.4l i 3l, ar daug reikalu butu su tokiu sumanymu, kas keiciasi, ta prasme pavaru deze, razdatke, ar dar kas nors, tvirtinimai. Busiu dekingas uz info.
  5. Slaunis ar reaktyvine trauke, nezinau kaip teisingai ji vadinasi, i ja statosi spyruokle, tvirtinasi amortikas, joje stovi du sailenblokai. Nufotkinsiu ryt kai parsivesiu is lauzyno.
  6. Amortikus radau tokius pat, su laidais, kainele 500lt uz vieneta, noras deti tokius pat praejo. Va su galinio tilto slaunim, beda, uzsakyti galima, bet tik su viskuo, kaina 950lt. vnt., variau per visas parduotuves sakau gal dataikysiu nuo kitos, deja nieko tinkancio kol kas neradau. Radau lauzyne normalios bukles, manau pakeisiu, o senosiom slaunim manau per laika vis vistiek ka nors pribursiu.
  7. Toks reikalas, sumasciau pasikeisti amortikus, parduotuveje uzsake, nuvariau keisti, netinka. Nerse valanda po katalogus neranda tokiu nors pasiusk. Amortikai senieji su laidais, ta prasme i amortiko virsu pareina laidai, ka jie daro ar rodo servise nieks pasakyti negali. Uzsake dabar be laidu, bet negarantuoja kad tiks. Kad jau nuvariau i servisa pasirodo pasibaige galinio tilto sailenblokai, sakau reikia pasikeisti, pradejo ieskoti, rado, atskirai pirkti nera, tik su visa slaunim laikancia tilta, kuri kainuoja nei daug nei mazai netoli tukstantelio. Rockis mano naujesnis, priekis ant sakiu, galas spyruokles. Sakau gal cia parduotuveje gryba pjauna, kur reiketu ieskotis.
  8. Dekui uz patarima, issikabines sklendes troselis buvo, problema pasalinta
  9. Cirkuliacija stovi teisingai, nebent ji neveikia, ant abieju padeciu vienodai.
  10. Su termostatu viskas tvarkoj, siaip pucia silta ora, tik langu nenutraukia.
  11. Bandysiu issiardyti, ziuresiu is kur kojos dygusios. Man yra buve su kita masina kad truputi leido peciaus radiatorius, rasodavo langai, galvoju kad ir cia tas pats bus.
  12. Sveiki rocistai. Perziurejau visas temas neradau nieko kad butu bedu su apsildymu. Nenupucia langu, ta prasme rasoja, soniniai, priekiniu sonai. Salono filtro kiek klausinejaus rockyje nera, siaip pucia silta ora, galvoju kad sarvaliojasi peciuko radiatorius, gal pas ka buvo tokiu bedu?
  13. neatnaujino savo būsenos

  14. Nuo kurio zigulio tinka bakas, ar tilps i gale esanti bardacioka?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.