Pereiti prie turinio

Mindziu

Nariai
  • Pranešimai

    12
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius

Paskutiniai lankytojai

301 profilio peržiūra

Mindziu's Achievements

0

Reputacija

  1. Gal kas zinot kiek galetu kainuoti realiai 1999 Wj 3.1td automatine greiciu deze
  2. Na granatos traskesys man pazystamas, bet cia tikrai labai panasu i grandine. Dar kai paziurejau YouTube apie rasdatkes butent konkreciai NV247 tai kazkaip pasidare labai logiska, plius dar neminejau bet buvo man bajeris kai uzsisakiau betona i obj. ir atvaziavo girtas vairuotojas uzklimpo lygioj vietoj, jis pasiule siek tiek patempti nes pas ji padangos plikos nekabina, tai vat tada ir atsirado pirmi garsai patempus pora kartu. O po to nebuvo kuris laikas.
  3. Tai pas mane uzti neuzia, o traska prie didesnio greicio ar didesniu apkrovu. Vakar suzinojau kad gali buti reduktoriaus grandine nusidevejusi bus. Gal zinot kur pirkti ar uzsakyti galima?
  4. Sveiki, vakar atidariau priekini tilta ir pamaciau kad viskas ok lyg ir tepalas rudas bet ne juodas, drozliu nera, ir dantraciai visi sveiki. Tai tik praploviau su stbdziu valikliu, pravaliau viska ir uzdariau.
  5. Aciu uz atsakymus, bent pradine info zinosiu pries ardydamas. O kai isardysiu pafotkinsiu gal kas ka pastebes.
  6. dar klausimelis kur Vilniuje geriau ieskoti detaliu tiltam, reduktoriui ir pan. Tepalu kokiu reikia pagal gamintojo instrukcija
  7. na sestadieni ketinu atidaryti dangti ir pasiziureti kas per reikalai vyksta, bet is traskejimo tai labai panasu kad dantraciai persoka. Tik va nesuprantu as vieno dalyko jie nevisada traska, tik kai duodi gazo staigiau arba isibegejus kazkur iki 70 ir virs tada tai prasideda... dabar kol kas kardana nuemes, tai jokiu garsu nesigirdi
  8. dekui uz info o tai gal bent viduriai tinka, ten tame burbule? nezinau kaip kitaip pavadinti arba jei jau netinka tai gal galit patarti kur geriau detaliu ziureti?
  9. Sveiki, turiu beda WJ 1999 3.1 limited traska priekinis tiltas, taciau turiu sena nebeeksploatuojama XJ 1999 2.5 sport, ar tiltai eitu pakeitimui? Gal tiltai vienodi ir galima butu XJ panaudoti kaip donora?
  10. Sveiki, esu naujas forume ir mane domina klausimas del jeep tempimo, konkreciai WJ. Jei nustatau N padeti razdatkeje. Ar galima ji tempti? nes nusprogo kuro siurblys, uzvesti negaliu, tai transportavimas gaunasi tik ant vezimelio?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.