Pereiti prie turinio

Fanboy200

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Fanboy200 turinys

  1. Mažeikiai ir aplink. +37062573059 Gediminas Gervė, virvės, bet kokiu atveju kažką sugalvosim.
  2. Sveiki, Pasidalinkit kas kaip pasikėlę savuosius MP3 +5cm? Norisi iškart pasidaryti gerai
  3. Kas dėl Tourego, asmeniškai nepasakyčiau, kad 2.5 blogiau nei 3.0. Nes 2.5 ten stovi 5cil PD, paskirstymas dantratinis ir pats motoras kaip Transporteriuose T5. Sąnaudos su mechanu telpa į 10l vidurkį, galios aišku nekažką. Su 3.0 V6 bėdos kaip ir pas visus VAG'us, grandinės, jų įtempėjai, purkštukai ir pan. Sąnaudos bus 12-15l su automatu, aišku važiuoja šiektiek smagiau. Pati iš savęs kaip mašina Touregas tikrai gan smagi ir maloni.
  4. Yra Mažeikiuose abu vieno šono ir vienas kitos puses, bet gumos pavargusios. Pasiskambink man 8 625 73059
  5. Stebuklų negali būti ten jei termostatas gyvas ir ventiliatorius dirba. Arba vandens pompa pavargusi ir necirkuliuoja antifrizo normaliai vaziuojant arba radiatorius užsikimsęs arba galvos tarpinė kažkur po truputį pučia jau. Pirmu numeriu siulyčiau pompą pasižiūrėti.
  6. traukia orą nes žiūri kai variklis dirba laisvom apsukom, važiuojant kai turba pučia tai ir per vakuumines šlangeles slėgis eina ir turi išstumt tą aktuatorių.
  7. Tikrai neapsimoka kažkur vežti, tvarkyti. Geriau pasiieškok kokio nors kito, o šitam duok numirti
  8. Pas mane Terrano pirmukas 3.0 benzinas ardomas. Jei kam ko reiktu - rašykit.
  9. Sveiki, Garažas pas mane niekad nebuvo labai prabangus, bet pastoviai stengiuosi turėti kažką įdomaus (ne tik offroad'o). Neseniai parduotas miškinis dviduris senukas. 3.2 D, 33' padangos, 24v gervė. Bet kėbulas visai sutrešęs, gyvas likęs tik variklis ir transmsisija. Tad perleistas į kitas rankas su visais žaislais. Ilgai be visureigio kieme neišbuvau. Grįžtu į doros kelią vėl - šįkart y60 GR 2.8td. Planuose su laiku pasidaryti tvarkingą ir turėti legalią T.A. o kaip seksis pažiūrėsim
  10. Sveiki, senelis Patrol su mechaniniais habais. Gaves daugiau apkrovos išsimeta keleivio pusės habas, perjungus per naujo vėl veikia iki sekančios apkrovos. Iki šiol neteko susidurti su mechaninių habų bėdomis tai gal patarist kaip išpręsti, ar jau kito habo ieškoti? Iš pažiūros nuėmus habą viskas kaip ir savo vietoje, neišmalta. Pusašis irgi nekliba, dantukai nenudilę. Ačiū
  11. Yra keli, bet Mažeikiai... Jei kelione susiorganizuotum padovanociau.
  12. Dar variantas turėti ir gaugę ir lemputę skydelyje vietoj trišakių dėt dvigubą daviklį iš audi, (montuojamas i modelius su spaudimo davikliu skydelyje) tik dabar nepasakysiu ar tiktų sriegiai ir pan. Daviklio foto galėčiau padaryt.
  13. Mano buvusi frontera, 2.4 benzinas/dujos. Kaip pirmas džipas labai smagi buvo
  14. Na taip su Isuzu "smagiau" šiek tiek
  15. Tik jau nesakyk, kad 20 metų, 4 cilindrų opeliui nėra priėjimo kažką matyti, nevaryk Dievo į medį. Jei variklis baisiai, labai baisiai purvinas tai, kaip jau kolega minėjo, nuplauk jį feiriu ar spec. chemija ir tada tikrai pamatysi, stebuklų ten nėra. Variklis opelio ar isuzu?
  16. Taip, pirmiausia pažiūrėk ar skysčio norma ir ar diržas nėra laisvas, susidėvejas ar dar kaip pažeistas gyvenimo. O nėra prasisukimo garso (cypimo)?
  17. Sveiki, prisijungiu ir aš prie jūsų su 4runner. Visiskas standartas, bet nedaug matęs Lietuvos ir neturintis jokių rimtų ligų. Naudojama kaip kasdieninis automobilis tad kolkas didelių tobulinimų nenusimato. Planuose pasikeisti saloną, ir gal sudėti slenksčius bei priekinį lanką, bei žinoma palaikyti gerą tech. stovį.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.