Pereiti prie turinio

Renault Scenic galinio reduktorias gedimas


Rekomenduojami pranešimai

Reik pagalbos, draugas važinėją su renuške 2000 metų dizeline (gaminliškai padarytas plentinukas) O problema tokia važiuojant autostradoj 100-110 greičiu pasipylė tepalai iš gal. reduktoriaus, parsivežė ant tralo į servizą ogi palmasinė propkė iškrito isuko metalinė tepalų pripilė davažiavo iki tos pačios vietos vėl tepalai iš reduktoriaus pasipylė per kardano riebokšli. Ieškojo meistrų Klaipėdoje nerado; pakėlė namuose galą reduktorius smirda svilėsiai naujas tepalas pajuodęs, pats išsiardė reduktorių viskas blizga guoliai kūginiai sveiki, krumpliai neišdaužyti, nepajuodę. Pasukant abu ratus ir atskirai jokio pasipriešinimo viskas sukasi laisvai. Atjungė kardaną viską apčiupinėjo viskas sveiką, padangos visos vienodos.

Nu viską surašiau į ką žiūrėjome, prie ko dar galima prikibti ar kokį meistrą parekomenduoti Klaipėdoj ar aplink. Būčiau dėkingas už naudingą informaciją nes mes jau išsisėmė.

P.S. jokios blokirotės nėra ar dar kokių laidų vakumų. Vien tik mechaninis reduktorius.

Ačiū.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal kokia LSD blokiruotė galiniame reduktoriuje yra ?

LSD- tai kaip suprantu automatinė gal. tilto blokiruotė kuri veikia šlapios sankabos principu (jei klystu pataisykit ir paaiškinkit busiu dėkingas). Draugas išsiardęs pas save pats nemačiau, bet telefonu aiškinau kad ieškotu kokiu papildomu mechanizmų reduktoriuje, sakė tčysta mechanika guoliai ir dantračiai.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 4 savaičių...
  • po 2 mėnesių...

sveiki tas pats buvo ir volvoj xc70 tik ne galinis reduktorius o tarpasinis reduktorius jam pasekmes buvo liudnesnes nuskuto dantracius. pakeitem kita reduktoriu pravaziavo koki 300km ir vel uzvire alyva , paliko juodas kaip smala ir degesiu kvapas pakeitem alyva nauja patikrinom alsuoklius viskas gerai pravziaves dar pora simtu km vel nuskuto dantrati.. kolkas kalte verciam ant galinio reduktorio disko movos.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.