Pereiti prie turinio

jeep grand cherokee


arunas469

Rekomenduojami pranešimai

sveiki jeep gerbejai ,tai butu toks klausimukas?Planuoju isigyt jeep grand cherokee 4.0l .Noreciau pasiteiraut kaip sie dzipukai ,patvarumas .kazka girdejas esu apie ju razdatkes nekoki patvaruma ,ar tai tiesa ir siaip i ka atkreipt demesi nuo 96m iki 99m modeliai domina

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

sveiki ,mat dar tesisi jeep paieskos ,kazko nerandu ,tai lanzeronai papuve tai mustas buves, galvoju vaziuot sito paziuret http://www.autogidas.lt/skelbimai/jeep-grand-cherokee-visureigis-1995-0119440456.html bet raso man rodosi vejus su kuro suvartojimu (12l duju ),kad lengvoji golfo klases 10-11l pasiima ,o siaip ka raso ,kad viskas ok tai ir kaina normali butu .Noreciau isgirst jusu nuomones nes su siais aparatais nesu susidures. :rolleyes:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na nezinau, pas mane tokiu skaiciu niekad nera buve... Kai stovejo 235x75 ATR, maziausia ka pavyko isspausti 13-14 trasoje, vaziuojant 100-110 greiciu. Tada vidurkis budavo ~17. Dabar su 32 ratais, vidurkis 22, aisku reiktu ivertinti kad ratai didesni ir realiai toliau nuvaziuojama.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.