Pereiti prie turinio

Pamastymai apie TLC 90 lyginant su 70


bunga

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

vartau foruma ir kazkaip pasigendu info apie TLC 90. Kyla klausimas: ar sis visureigis nera tinkmas bekeliai? Kodel musuose nera nepopuliarus? Lyginant su TLC 70 (su 1KZ-T varikliu), kainos nedaug skiriasi. Gal kas pavardintu, kokiu pliusu, bei minusu turi sie modeliai, lyginant viena su kitu. Negi 90'tos nieko vertos? Ar cia priekine betilte vaziuokle pakisa koja? Tarkim jei naudoju visureigi medziokle/zvejyba, lengvi pasivazinejimai, max padangos 31. Ar verta tada ieskoti legendines 70, kai daug greiciau galima ratsi 90?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Medziokle, grybai, lengvas miskas - pilnai uztenka standartinio visureigio ir nebutinai TLC. Draugas vairuoja 90, as su 79 TLC, 31 vs 33 ratai skirtumas kai sniego iki lempu, tada 90 net galine blokiruote nepadeda. O siaip tai giliai nekisant i purva vaziuoja lygiai taip pat. Pakaba ne sportui tai laikys ir laikys - nors viska sulauzyti galima :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 5 mėnesių...

netelpa 33" be kuvaldos... reik posparnius formuoti...

 

rimtai bekelei tiesiog paprasčiau ir pigiau ruošiamos 70tos... o 90 tos geriau lengvesnei bekelei ir turizmui... na bet kas gerai gyvena, tam ir 90tos negaila drožti ir prikelinėti :) juk ir su 100inėm drožia ir dar kaip... :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.