Pereiti prie turinio

bunga

Nariai
  • Pranešimai

    32
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Miestas/Klubas
    MRJ

bunga's Achievements

0

Reputacija

  1. Sveiki, vartau foruma ir kazkaip pasigendu info apie TLC 90. Kyla klausimas: ar sis visureigis nera tinkmas bekeliai? Kodel musuose nera nepopuliarus? Lyginant su TLC 70 (su 1KZ-T varikliu), kainos nedaug skiriasi. Gal kas pavardintu, kokiu pliusu, bei minusu turi sie modeliai, lyginant viena su kitu. Negi 90'tos nieko vertos? Ar cia priekine betilte vaziuokle pakisa koja? Tarkim jei naudoju visureigi medziokle/zvejyba, lengvi pasivazinejimai, max padangos 31. Ar verta tada ieskoti legendines 70, kai daug greiciau galima ratsi 90?
  2. Susimazinau iki 2 bar. minksciau eina, bet ne taip kaip noretusiu. Dar maziau nenoriu daryt, manau gali padangos prades sparciau dilti. O pagalvese apie 0.8bar. bandysiu isleist visai, bet jei patrulio tokia natura, tai nieko jau ir nebepadarysi.
  3. jo cia man nuskilo su siuo gr'u. pakeiciau varikli, priekini tilta perrinkt reikia, deze uzia. na bet nenuleidziu ranku, po truputi tvarkausi ir tikiuosi, kad sukises kruva pinigu turesiu sau sirdziai miela 4x4.
  4. Na sakykit dzipistai kaip turi vaziuoti Patrol GR 3 duru. Tarkim lyginant su lengva masina. Maniskis kiekviena kelio nelyguma gaudo, zvirkeliu lekiant atrodo visas dreba. Padangose (31x10.5) 3bar. Padangistai tiek pripute, sako dzipui tiek reikia. Gal cia tiesiog trumpo dzipo minusas? Atrodo masina sunki, ratai dideli turetu smagiau riedeti. Ar cia kaltas trumpas atstumas tarp asiu?
  5. Na paaiskejo, kad nekiauros ir tikrai prisipucia. Ateityje gal pravers.
  6. Vaziuoja neblogai, tik salto ne visi cil. iskart veikia. Pasikrato, padumija apie 10sek. Reiktu dar purkstukus patikrint, gal myztelna kai saltas, o siaip lyg ir viskas normaliai. Dar gali buti, kad rele per trumapai kaitina.
  7. pirkai is rolkio?Taip, jei cia tas pats, kur kaune versta ilga GR'a ardo.
  8. Dekui, Meriui. Rytoj lysiu susipazint is arciau su tuo geru daiktu.
  9. lygtais nepripuciama. Nera kieta, pirstu eina truputi ispaust.
  10. Kokia funkcija atlieka pagalve galineje spyruokleje? Cia orginalus ar jau priburtas reikalas?
  11. Zinau tiek, kad Laumkelyje stumokliai-Japan, ziedai-Taiwan. Kaune viskas Taiwan. Eolte -nezinau. Visi sako, kad labai geros, nusiskundimu nebuve. Gal galit pavardyt patikimesnius gamintojus.
  12. Sveiki, sakykit kolegos koki +/- sito dalyko. Ekologija, kas dar? Ar verta ieskoti vamzdelio, nes meistrai nulauze, ar tiesiog naikinti.
  13. Sveiki, gal kas darete variklio RD28T kapitalini remonta. Kur pirkote reikiamas dalis? Skambinau i Eolta-1400Lt, Kaune, Europos pr. 1680lt, Laumkelyje 1020lt, cia kalba apie 6 stumoklius ir ziedu komplketus. Kaip neapsirikti ir nenusipirkti lievu detaliu. Kolkas del indeklu neaisku, tikiuosiu bus geri.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.