Pereiti prie turinio

NP senukas sėdo ant rėmo


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, nusipirkau NP senuka, variklis 3.3td, ledinis, rėmas geras, versti tiltai,33 ratukai, viskas veikia tik va kėbulas tai jau š...Gal kas turit kur kokį padoresnį? Man kapoto ir sėdynių nereikia, gali būti tuščias, tik su durelėm.Gal kam teko daryti dugną naujai, ar tai įmanoma? HEELP!!!!!!!

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

.Gal kam teko daryti dugną naujai, ar tai įmanoma? HEELP!!!!!!!

as saviskiui maveriui puse dugno pervirinau, keiciau ir supuvusius atraminius lizdus,ant kuriu kebulas stovi. Nieko yptingo nera... pjauni ispuvusias vietas, ir su kempu ivirini taskais nauja lopa, lopams gerai tinka senu auto, bet be rudziu , kapotai, durys, sparnai, ispjauni reikiama lopa, nuvalai krastus nuo dazu iki metalo ir kabini taskais. Po to purskiau dinitrol ML ir ant virsaus derva. Laiko jau du metus , jokiu rudziu :rolleyes:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Panašu, kad teks virinti, nes įtariu, kad kito kėbuliuko jau nelabai įmanoma rasti. Svarbu kad būtų į ką virinti :D . Agregatas geras, tai gaila būtų paleisti ant metalo. Buvau miške, tai lipa kaip išprotėjęs. Šį sekmadienį su klubu organizuojamės pakatūškes po dzūkijos kalniukus, tai ten ir pažiūrėsiu, nusimesiu kėbulą ar ne :lol:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.