Pereiti prie turinio

svarbiausia-tarpine tarp vairo ir sedines..


Rekomenduojami pranešimai

Tikslas pateisina priemones :) Bet jeigu jis būtų su gerve gervinęsis, tai šito video čia nebūtų, važiuokit taip per varžybas bus ir žiūrovų daugiau ir tv filmuos ir rėmėjų bus :) Amerikoj chebra irgi panašiai mašinas laužo, o žiūrovai dėl to iš proto eina :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nesuprantu ko jum uzkliuvo tas GR ? tipo nerealiai vaziuoja ? tai kad cia normaliai jame bala, koks ten lauzymas, nu gal kiek gazo pedala persistenge numint, bet siaip nematau cia kazko ypatingo ... . :roll: a tai gal daba jau ir GR-as nebevisureigis patapo ? liko tik tajota ? :shock: :lol:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

vaziuoja kaip asilas, is antro karto galejo ta bala pervaziuot jei gazo nenuiminetu ant kalnelio uzlipes, o cia zulino kol ta kalna nuvazinejo tai ir uzvaziavo.. o padangeles zinoma gerai valosi kai apsukos teisingos tokiam purve.

 

butent. nemoka vaziuot visai. jeigu gazo nebutu numetinejes lipant is duobes, butu isleke kaip kamstis. o kad atgal gali paduot taigi matosi kad dugnas yra, nes kiek ji sten vazinejo, ratai visai nesusmigo.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

bepigu norvegams masinas lauzyt-babkiu kaip sieno turi(buvau-zinau)uzsilenks mataras kita dzipa nusipirks... :)

 

visai nepigu, norgej brangiausi automobiliai pasaulyje del mokesciu valstybej (iki 100%) o ir dalys fantastiskom kainom, jei pats neremontuoji tai taip pat kosmarai pvz vw sharan pr rato guolio pakeitimas su guoliu 2730nok=1092lt cia kaimo servisiuke, babkiu tai jie turi kaip sieno bet tas sienas banko :D cia beveik visi i skola gyvena :) o gyvent cia brangu nors ir atlyginimai dideli, viskas isskyrus ora kainuoja :(

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

dalinai tu renaldasg teisus,bet jei taip paemus,tai trecdalis pasaulio bankams skolose sedi.guolio keitimo kaina-norvegui maximum dvi darbo dienos.senais laikais lietuvaiciui mokejo 80 kr/h,svedas gaudavo nuo 150 kr/h,norvegas zopos nepradedavo judint be 200kr/h cia nekalbama apie specus..tiesa-brangios auto,bet dochrena ir uzdirba,kol naftos dar yra.. :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.