Pereiti prie turinio

MP1 2,5TD Bedos su aušinimu,neisku kur.


kebabaz

Rekomenduojami pranešimai

sveiki visi purvo broliai,pries bvk pusantru metu nusipirkau mp1 2,5TD 87m. is vokietijos parvaryta idialus ir salonas ir isore viskas,tik po pusmecio apsipyliau dumui ir paaiskejo kad nedidelis galvoj trukimas,sutaise man ji suvirino nuslifavo,po suses metu greicviau spustelejus pedala iki 130km/h pradejo kilti temperatura ,nuvariau vel pradegusi darpine ir smarkiai,o galva sveika niekur netruka ciut linktelejusi lb mazai.po 2 remonto kazko temperatura lyg vel norejo kilti termostatas neysijungdaVO IR APATINE SLANGA BUVO SALTA,,tada isemiau termostata visa vasara pravazinejau be jo,db vakar isidejau termostata ir temperatura vel kyla o apatine slanga salta idejau nauja termostata,kas cia galetu buti???????

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

http://img692.imageshack.us/i/temperatura.png/

 

cia pabandziau nupiesti temperaturos stulpeli.pas du draugus temperatura pakyla iki raudono tasko,nedakyla judos linijos ir pas juos termostatas atsidares ir apatine slanga silta ,tuo tarpu db pas mane per viduri stovi ta raudona linija ir termostatas dar neatsidares,nors kai parsivariau is pradziu taipogi nepakildavo iki pirmo juodo brukniuko turiu galvos skausma ir nzn ar galiu vazineti kad neperkaitinciau,o kaip pas jus stovi temperaturos rodykle cia mp1 turetojams? :scratch:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

siaip NP toks primityvus patikrinimas yra,kas link galvos-prie radijatoriaus ant slangos(bent jau ant ispano tai yra) plastikinis varztukas yra-gerai isilusiam motorui ji atsukus jei verziasi burbuliukai-yra galvoj mikroitrukimu.kas liecia MP nzn ar sis variantas tinka.paprasciausia-imt galva zemen ir tikrint.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nusipirkau nauja kamsti . ir rodykle daugeu pakyla,ir neuzverda taip greit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: odel ptikrinimo ar galva netukus ira koks nors priedas?

Taigi Ramzis3 parase ka ziuret,tik reik nuvaziuot iki servizo kurie varikliais uzsiima.Kainuoja tas patikrinimas apie 50lt.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

sveiki nustatem dalyka kad termomova sukasi pastoviai ir manau kad ji neleidzia isijunkti termostatui.taip stipriai suka kad ant laisvu su jokiu daiktu nesustabdysi o pas koleka uzkiso pirstukus ir stovi.ar galima deti deveta mova nes man meistrelis sake kad reikia naujus nes anot jo senos tai is 10 tik 2 veikia????

 

aciu uz atsakymus

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sveiki nustatem dalyka kad termomova sukasi pastoviai ir manau kad ji neleidzia isijunkti termostatui.taip stipriai suka kad ant laisvu su jokiu daiktu nesustabdysi o pas koleka uzkiso pirstukus ir stovi.

 

 

alia ir prigalvoja visokie meistreliai :) galima knygas rasyt :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na as taip pat manyciau jog tai burtai.sugedusi mova nesugebetu sukt ventiliatoriaus tiek kad varyklis uzsaltu ir neatsidarytu termostatas.pas maniski NP sveika mova,bet geriau nekisk pirstu prie ventiliatoriaus..ir aplamai cia mova ne prie ko-jei ji nemusa tai ir sveika.o kad gali sulaikyt su pirstais ar ne varyklis nuo to neturi kaist..

arteja sventes bet ne ziema... :santa:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai gal yra gudriu kurie pasakys kas yra??? pompa varo visur viskas praeina o termostatas neatsidaro???

 

kaip tu isivaizduoji remonta per interneta? pvz as ne Kasperovskis ir ne Mesingas ar telepatas :)

galiu parasyt daug variantu, bet reik matyt gyvai :(

galeciau paziuret bet as Norvegijoj, o LT busiu tik po sausio pradzioj.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.