Pereiti prie turinio

ferozos priekine pakaba ieskau minchiu


shemis

Rekomenduojami pranešimai

kas gal yra galvojes, kaip ferozai pakelti `snuki? tiltu keistis kolkas neibrendau, todel idomu butu pasitart-pasidomet gal kas kada yra kazka bandes gaminti burti su pachiom shakem, ar ju tvirtinimu perdarymais ar pan... reikia pakelt apie 17-19 cm :?: :wink: 8) ps kebulo lift neprichiom :scratch:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nuleisk visą priekinį traversą žemyn rėmo atžvilgiu. reiks perdaryt motoro pagalvių tvirtinimus, kad motoras liktų vietoj, gal paburt kažką su vairo traukėm ar majetnikų tvirtinimais. Bet išliks viskas viršuj, o tiltą turėsi žemai. Reiks ilginti priekinį kardaną, pasikeis jo kampas.

čia pavyzdys su kita mašina, bet principas tas pats (tik pavyzdžio atveju jie nuleido ir motorą ir vairo kolonkę):

http://www.panoramio.com/photo/6957851

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nuleisk visą priekinį traversą žemyn rėmo atžvilgiu. kad motoras liktų vietoj, išliks viskas viršuj, o tiltą turėsi žemai.

as kazka panashaus ir turejau aumeny, tik galvojau gal kazka su pachiom shakem padaryt, kad butu sharnyras zemiau, o torsionus atsukt atgal beveik i gamykline vieta, nuleist kazkiek tilta. ar yra kas bandes ilgint pusashius? :roll:

 

 

p.s. galvojat turbut `zmogus skiedzia nesamones kokias tai...` :lol: pats sau netikiu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kiekvienam svarbi sava nuomonė, kiekvienam geriausias savas dzipas kad ir koki ji beturi, butu finansu visi vazinetume su tankais, o dabar zmogus nusiperki lupeną ir dziaugiesi kad dar toki turi :D ir beto ant ferozos nevarykit - puikus automobiliukas :cheer::liux::liux::liux: pats toki turiu ir dziaugiuosi

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pritariu Taduliai, kas kur nori, tas ten ir investuoja, ar kitaip sakant - išlaidauja.

Pusašius ilginom, yra Kaune toks tekintojas, gyvena prie Aleksoto kalno, tuo užsiimantis (manau ir daugiau tekintojų tą padarytų pamąstę).

Tik ar Tau reikia juos ilginti, jei viską nuleidinėsi žemyn. o sankabą gal tiesiog pritaikyti rimtesnio agregato? pagal max leidžiamus gabaritus parink kitą ferido, kuris išnaudotų daugiau ploto prie smagračio (jei yra ten rezervo žinoma), o ką daryti su diskatorium reikia spręsti vietoje. Manau visada yra išeitis.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.