Pereiti prie turinio

kaip uzdeti/nuimti toyota avensis 2004 priekiniu disku apsaugine skarda


tunks

Rekomenduojami pranešimai

vienu zodziu nupuve tos stabdziu disku apsaugos, tos bliekines torielkos.  ten jos kabo ant 3 varzteliu, ir norint uzdeti nauja reikia nuimti  stupica su spilkom. dabar atsukau 30dydzio gaike, kuri laike pusasi ir stupica,  bet ji kazkaip labai kietai sedi ir niekur nejuda, ar ten dar ka atleisti, ar tiesiog kalti kyli tarp stupicos ir kero ir lupt per gvolta ?  nenoriu prisihalturint  be reikalo, gal kas dare zino kaip ten tiksliai reikia

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Šiaip tai yra toks įrankis kaip skriemulių / guolių nuėmėjas ( kažkas panašaus į šitą http://www.visiirankiai.lt/lt/katalogas/automobilio-remontui/vaziuokles-remontas/guoliu-irankiai/427/guoliu-nuemimo-irankis-3--sakis-75-mm.htmltik kad didesnis ) ir su juo pagalba pavyksta gan lengvai išprašyt granatą iš stebulės . Galima ir senu diedovsku metodu bandyt - t.y. minkšto metalo strypas ir kuvalda.

 

Beje , čia kalba sukasi apie priekį ar galą ?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Va čia ir prasideda linksmoji dalis ; tas diskas su špilkom yra dalis stebulės , jį ištraukt iš kelmo galima (ir tai jei pavyks) užkabinus išmušėją bet ištrauksi kartu su viena vidine rato guolio aboima . Teoriškai atgal irgi galima surinkt nenuiminėjant kelmo bet kaip į vietą pastatysi guolio salniką neįsivaizduoju.

Tad mano patarimas būtų toks ; nusipirk dar ir rato guolį ir tik po to nuiminėk kelmą , išprašinėk stebulę lauk , keisk tą skardą ir surinkinėk atgal jau su nauju guoliu . . . arba išpjauk apsauginėj skardoj tą dalį toj vietoj kur stabdžių suportas dedasi (kaip tik tarp dviejų tvirtinimo varžtelių gaunas ) ir žiū nereiks ardyt pusę mašinos.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jauciu kad neisiu per kopas tada. teks modifikuot skarda. seip skarda yra ispjauta suportu vietoj, bet ta vieta kus stebule apkabina yra pilnas ziedas.  reiks i pusmenuli padaryti ir apzioti.

kazko panasaus ir tikejaus kai taip niekas man nepasidave, bet galvoju reik pasiidomaut, gal ne is tos puses banana lupu :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jo, viskas aisku jau su procedura,

netiketai iskilo problemos su paciom apsaugom,  atejo per klaida galines, o priekio pasirodo net nera kaip uzsakyt. dabar reiks bandyt iskast is kazkur per interneta, masinai ratai nulupti, diskai nutekinti, kazkaip tingiu surinkinet ir vel paskui del tu apsaugu is naujo kartot procesa.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nebalamutink žmonių su kainom - 22 pinigai ( o tiksliau 21,90 ) didmenoj ir niekad žmogus atėjas iš gatvės už tokius pinigus negaus ir mokės 35,32 pinigus kaip didelis :)

Na gal nebesiveliam i centus, cia tik preliminaria kaina parasiau.. :P  Na o del didmenos, tai nera problemos, galima susirast zmogu kas turi sutarti pasidares. Juk 26.84eur nesimeto :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

su Klevo kodais parode ir aibej tas skardas, ir deka dzipistu dirbanciu aibej jos man atsistojo po 27eu. Aciu visiems, misijia ivykdyta. stupicu nepresavau, tiesiog nupjausciau ziedus i pusmenulius ir uzmoviau, ten is to pilno ziedo vistiek praktiskai jokio tolko, nes toj dali kur nupjoviau vistiek suportas dedasi. galetu jau gamykliskai taip buti, kad nereiktu kero nuimineti ir stupicu perpresuoti norint  skarda pakeist...  galiniams tikrai reikes ta operacija daryt, ten nematau kaip apeit galetu, bet dar nedabar, ten dar tos skardos pusgyves visai.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.