Pereiti prie turinio

Ilgiau pastovėjes išmeta melsvų dūmų kamuolį.


Rekomenduojami pranešimai

Hyundai galloper 2,5 turbo intercooler dyzelis 1999 metų. Po nakties užkūrus išmeta didelį melsvų/baltų dūmų kamuolį ir toks vaizdas , kad nedirba koks vienas cilindras be ne tai kad visai nedirba, taip "nedadirba", davus gazo prasibezda ir dirba normaliai, dūmus išsispjaudo ir jau tada dirba. Dūmingumą per ta praėjo. važiuoja normaliai, kuro sąnaudos normalios, trauka normali. Jokių pašalinių garsų neskleidžia. Kai prasidirba nemeta jokio dūmo, dirba normaliai vnž. Vienas meistras sako, gal ankstinimas nedirba, bet nebuvo laiko palikti automobilio, tai netikrino. Internete sklando gandas , kad dėl vožtuvų gumelių gali taip būti, bet tepalo nedegina, tai sako kad , ne. 

Prieš pradedant rimčiau ieškoti reikia kokių nors minčių, o tai ne nuo to galo pradėti tai irgi :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O as pradzioje patikrinciau ar abratke nesuskilusi, ten ant purkstuku stovi varines saibos..jos daznai atsoka..kuras nuseda ir.....po to jau zvakes kaitinimo...

Cia jau sekantis zingsnis,as pirma ziureciau zvakes.Sestu kuras - sunkiau kurtusi,o kuriasi kaip suprantu normaliai.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kuras sėda tikrai, kuriasi sunkiau tik prie šalčių, tai ir žvakės realu, tinka abu variantai, kas paprasčiau?

Imi bakeli su saliarka,du gabalus slango,viena jungi prie siurblio padavimo,kita prie abratkes ir merki kitus galus i bakeli.Bakelis su saliara turi buti auksciau uz siurbli.Uzkuri ir duodi varikliui kiek padirbti.Po kokios valandos dar trumpam uzkuri.Jei ryte kursis is puses apsisukimo,reiskias kazkur gaudo ora,jei vistiek blogai kursis - reiskias problema kitur.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Patikrinau pakaitinimo žvakes, viena neveikia, kainos apie 7- 20 eurai vienos. Jei kas nori pasitikrinti savo tai va kaip tikrinasi:

Pas mane išsisuko labai nesunkiai. Toks, pastebėjimas-įsukti reikia labai nedidele jėga, gamintojas rašo 1.5 Nm, tai juokinga jėga: 1,5 kg ant metro ilgio peties.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pats išsukau, jokios minties apie lūžius net nekilo, labai lengvai išsisuka ir priėjimas labai geras, tik intercoolerį nusiimt reikia, ir žvakes išsukti reikia, kai variklis karštas. Tpkį darbą daugiabučio kieme galima padaryt :). O kuras vis dar nusėda, bet įtariu kuro siurblys oro pagauna,, nes apibėgęs kuru ir po kapotu dyzelio kvapas.

Redagavo Navanas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.