Pereiti prie turinio

Reik patarimu XJ dedant Rough Country 3'' pakabos iskelimo komplekta.


mmarekass

Rekomenduojami pranešimai

Kai liftą perki tai reik žinot kas jame yra, kam ko reik, standartinis variantas ir dar galima papildomai užsisakyt. Ilgint reik tiek kiek pastačius stabilizatoriu į numatytą padėti matuoti nuo galo iki tilto tvirtinimo vietos. Manau pas tave bus apie ~5cm trumpesnis nei reikėtu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 58
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

Pats logoškai pažiūrėk į spyruokles ir pagalvos, kodėl viena išlinkus į galą o kita į priekį, kodėl pusės jeep yra kairė ir dešinė, kodėl spyruoklės yra vienodos, universalios, kodėl jos spaudžiant linksta į vieną pusę, kodėl jos tilto aikštelėse statosi vienoj pusėj taip kitoj taip. Va ir bus aišku manau. Traukelių bandyk per Adminą (4x4shop) užsisakyt jei nenori davirint prie tų pačių

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei pirksi poleritano komplektą jame bus tavosioms traukėmis naujos gumos.

Pjauni nuo ausies kelis cm,atitaikai vamzedi,užmauni,prailgini 5cm, prasigreži skilutes pro vamzdeli iki traukes ir viską graziai užvirini. Arba nusiperki wranglerio traukes su obuoliukais,jos jau ilgesnios, pažaidi su šaibomsis ir puikiai prisuki prie esamo xj stabilniko:-)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Si patobulinima kad atlikciau uzteks ir paprastos svarkes nebutina kempo ane? Tais skylutes grezem tam kad per jas privirintumem vamzdeli prie traukes? Gal pasirodys kad kvailus klausimus uzduodu, bet nesu tokiu darbu dares tad noriu viska smulkiai issiaiskinti. Aciu uz kantrybe ir patarimus. Ir ar uzteks 5 cm. prailginti juk sukelta ~7.62 cm.?

Redagavo mmarekass
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na taip maciau youtube tas atsegamas traukes. Sutariau pirmadieniui pas vyriokus kur ratu suvedimus daro nuvaryti savaji XJ-ota ir jie kaip sake prailgina ir trumpina ka reikia. Manau taip bus protingiausia kai auto bus ant stendo bus viskas aiskiau kur ka daryti reikia. Nedaug vaziuodamas iki pirmadienio su ta problema kokia yra manau kazkokios zalos priekinei pakabai nepridarysiu ar taip?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.