Pereiti prie turinio

TLC 90 - laisvumas kardane


Rekomenduojami pranešimai

Labas visiems.

Važinėjant savąja 90-ta, vis pajusdavau nedidelį tokį smūgelį gale, kai staigiau atleisdavau sankabos pedalą. Šiandiena palindau ir paklibinau galinį kardaną. Tai, laisvumas tarp paties kardano šlicų dar toks lyg ir pakenčiamas, bet chvostovikas tai vaikšto gerai, apie kokį centimetrą pasisuka kardanas su chvostoviku pirmyn atgal. Kiek girdėjau tai, nuėmus kardaną galima paveržti chvostoviko veržlę. Ar aš pats tai padaryčiau, ar čia reikia specialisto ? Ir jei veržti, tai kiek ? Ir ar veržlė kontrinasi ?

Ačiū, kas nepatingėsit patarti.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jeigu veržesi, veržk iki galo ir iškart lėk naujos poros pirkt.Nes paverzus, chvostavikas užlipa ant ,,zarupkes,, ir porai kaput.

Nero, dovanok, esu diletantas autoremonte. Paaiškink, prašau, kas yra "pora" ir kas yra "zarupkė" ? Ir kas atsitiks, jeigu neveržti ?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Daverzti kažkiek galima ,tik reik matyt kiek laisvumo yra,ir paverzus chvastavika,reik žiūrėti,tikrinti kiek liko iki zarupkes(išidevejimo tarp cvastaviko dantų ir reduktoriaus pagrindinio dantračio dantų) tikrina kas kaip,kas dažus tepa ant dantų ir prasukineja,kas popierių kisa tarp dantų ir ziuri kad jo vos vos nekirptu.bet jei paverši ,neišardes,aklai didesnė tikimybe,bus per daug ir bus amen,o jei mažai bus taspat kas dabar tik važiuosi ilgai ir laimingai kaip nelietes nieko :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.