Pereiti prie turinio

MPI 2.5 sukiai kuriasi šiltas variklis


villis44

Rekomenduojami pranešimai

Taigi...

Vel klausiu senu vilku nuomones...

Persirinkau motoriuka MP I, virinau galva motoro! Dabar tokia problema! Saltas motoras dirba kaip ir anksciau, bet kai pavaziuoju, uzsyla, uzgesinu, ir po kiek laiko 5 - 15 min. vedu, tai labai negraziai motoras dirba, keleta sekundziu, ir tokie balzgani, bent jau mano akiai dumai virsta...o jai motoras atausta iki oro temp. tai viskas ciki briki... toks efektas pastebimas tik kai pastovi ir vedu silta motora...

Tepalas grazus ir norma...antifrizo nepucia lauk...bet vistiek manau, kad teks vel lupti galva i zeme...

Taigi laukiu jusu nuomoniu/patirties...pasidalinkit! :?:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jei dyzelis, tai čia kuro aparatūros gedimo simptomai, nes dyzelio variklis yra tūpas ir dirba paprastai, valdo pas dyzelį visą variklio darbą kuro aparatūra , :wink: kaip rašai nėra antifrizo tepale ir tepalo antifrize, tai su varikliu viskas gerai :wink: ..... šiaip labai sausa info iš pačio gavom :):D , koks variklis, nes pas MP I penki , berods .. o gali ir šiaip, bet kokių metų įsimest, aš dyzelioką naują 98 metų įsimečiau.. :wink:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Šviesios spalvos dūmas-arba antifrizas, patenkantis degimo kameron, arba pilnai nesudegusi saliara(šiuo atveju dūmas turėtų būti kiek melsvas).

O šiaip, be abejo, nereikia skubėt su ardymais :) Pasimatuot ir pasitikrint visus įmanomus variklio parametrus reikėtų pirmiausia...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Num matot, kadangi savo arkliuka kinkau tik savzaitgaliais kaimi...ti be penktadienio vakaro neprikisiu nagu...bet sita sindroma pastebejau pakeites kuro filtra, ir prasineses per "fiskes" prie interkulierio prikabintas...tai viliuosi ir tikiuosi, kad tai bus kuro siurblio valdimo problemos... :wink: :pirat:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.