Pereiti prie turinio

jieskau patarimo


tomaslituania

Rekomenduojami pranešimai

sveiki atsibodo vazinet su blogai veikianciais stabdziais noretau juos susitvarkyt klausimas nuo ko pradeti? kai stabdau reik per jega pedala spaust, traukia y viena puse kai tik pradedu vaziuot neseniai uzkures tai tai stabdziai visai silpni reikia papompuoti kad pageretu patarkit kas ir kaip gal jau esate dare? pas mene 95 disco 300tdi.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pradek nuo vakuminio siurblio,patikrink kaip traukia vakuma. nuimk ratus, ziurek kurie veikia efektyviau, kur aprudyje nevienodai dyla kalades-uzsikirte cilindriukai,isardyk,paslifuok,pakeisk kiaurus cecholus,jei priekis stabdo,galas ne-itemk spyruokle ant paskirstytojo,esancio reme,pavesk,rankini,jei nuo galiniu stabdziu veika,pakils pedalas. prapompuok.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tokia situacija ant uzgesinto motoro kai uzponpuoji pedala tai laiko bet kai uzponpuoji jeigu iskarto neponpavus paspaudi tai pedalas po truputy leidziasi iki galo, stabdziai nuorinti. o uzvestas vaziuodamas kai reike greiciau stabdyt tai reikia net isikibus y vaira stiprei spausti gad geriau stotu pedalas beveik visas yspaustas ko pagal mane neturetu buti..... :roll:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dar gali protą knist stabdžių jėgų reguliatorius,jei yra. Jis būna prie galinio tilto su spyruokle ir 4 varzdeliais. Būna nusilpsta spyruoklė ir galas visai nustoja stabdyt ir pedalas eina į dugną. jei užkirmyjęs,mest lauk jį,tiesiai paleisk skystį į galą.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.