Pereiti prie turinio

np senuko amortikai


Rekomenduojami pranešimai

sveiki, kas kokius amortikus sukise i np senuka verstais tiltais?, turejau nuo kazkokio zilo, ilgis tiko idealiai, nereikejo nieko perdarinet, bet vaziavimas ne koks,bei amortikai vienpusiai, pakeiciau i GRo, cia jau reikejo perdaryt tvirtinimus, su salyga, kad issiziojo, ( buvo sugadinti mechaniskai, gavo nuo linges ploksteles ir sulinko) dab vizija isidet 80 tos toyotos, del sunkaus variklio, manau amortikai turetu but rimti, ir eiga pakankama..... ka manot?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

buvau kazkokius gazeles 4x4 isidejes, jie dvipusio veikimo ir kaina berods 60 lt buvo, pirkau vaziuojant i regitra (uzkilus i ta kalna link kauno ir ant viaduko sankryzoj i desine) kur iskada artai iksada po desine ten gaz dalys. delfi firmos dezute grazi buvo :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

man tai laikydavo, luzdavo greiciau nei spedavo sugest :)

 

siandien busikui windstarui isidejau amortikus ant kuriu dar mazos spyruoklytes yra, ale nepatiko per daug kietas, teko originala det nors sikna tada maloniai pasikelus buvo..

gal sakau ir ofrouduj kazka butu galima pritaikyt del tvirtumo..

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

spyruoklytė nepagelbės :) kiti svoriai laksto, čia vidinė amortiko konstrukcija tūri tas apkrovas laikyt... pvz. kokia kayaba nuo kokio tranzito lyg ir tiktų pagal svorį ir gabaritus, bet ji asfaltui projektuota... o bekelėj miršta greitai... net štokai linksta :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

už tat džiaugias piniginė po to, kad servise nebereik žiovauti :lol:

 

šiaip amortikai tai dar ir saugumas ir stabdymo kelias ir stabilumas kokiam greitam manevre.... kiek kainuos tie rusiški papigiai, kai nuo kelio nulėksi ? :lol:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

buvau susidejes zil ,ar gaz nzn tiksliai,rietave nauji po 25 litus uz vnt :D per sezona pakeiciau priekiniu kokius 4 komplektus o galiniai jau 2 metai laiko,bet ligtais vienas jau prie pabaigos. o i prieki 70 tlc susidejau nu ir laiko atrodo :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Martuk, o nereikėjo tvirtinimų perdarinėt nuo 70tos? :) aš galvoju 73 susidėt, viršus tinka, bet apacia reikes perdaryt :D

jap reik perdaryt,bet sunkumu neiskilo,apacia tinka ,o virsuj plokstele su skyle privirinau ir viskas.amortiko galas kaip varztas, jis berods 8 mm,tai skyle turi but min 10-12mm,ir kad turetu kur pajudet gumose,kad nenulenktu amortiko. jei nesupratai sakyk bandysiu kitaip paaiskint :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Is savo praktikos... Ka galeciau patart kitiems... esu isbandes ir rusiskus ir originalius, bent jau man geriausiai is isbandytu patinka Monroe Adventure 4x4, sulyginimui galiu pasakyti kad po gal 2006m. Gariunu trialo, 1,5 valandos vaziavimo ,,ziedu,, , prie naujai pastatytu originaliu KAYABA - nejo rankos pridet, o MONROE- normalus... Jau kelints visureigis ir net nesukdamas galvos statausi Monroe :) Nors kol turejau lengv u masinu, as ju nestatydavau nes girdejau negraziu atsiliepimu icon_exclaim.gif :evil:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.