Pereiti prie turinio

MPl 2.3 ir 2.5 skirtumai


Dima72

Rekomenduojami pranešimai

Zodziu parejo mano varikliukas. Ne ant tiek kad ji visa reiketu keis bet reikiamos detales nerandu. Be to remonto kaina nemaza tai pagalvojau kad gal paprasciau pakeist visa varikli. Pajeskojes 2,5 sunkiai rasi. Gavau pasiulima pirkti 2,3. Kaip teigia pardavejas skirtumas tik toks kad pas 2,5 stovi interkuleris o pas 2,3 jo nera. Beto 2,3 turi daugiau kilovatu. Tai padekit issiaiskint kaip ir kas.

Seip pastebejau kad pas mane nera orgaudzio ant kapoto. Bet skelbimose kiek maciau kai stovi interkuleris yra ir orgaudis. Tai gal pas mane irgi stovi 2.3 kaip ta issiaiskinti? Istikruju pas mane pacio interkulerio radiatoriaus irgi nera. Sujungtos slangos tesiog be radiatoriaus. Na zodziu himija.....

Padekit issiaiskint, gal tas 2.3 visai ir nieko variantas?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

4D55

Displacement - 2.3 L (2,346 cc)
Bore - 91.1 mm
Stroke - 90.0 mm

4D56
Displacement - 2.5 L (2,476 cc)
Bore - 91.1 mm
Stroke - 95.0 mm

Eiga stūmoklio kita, bus kitas alkūninis, galva patobulinta (nors kažkur skaičiau, kad tinka apkeist vietom), įsiurbimas, turba. Iš esmės 4D56 atnaujinta 4D55 variklio versija. Pats blokas turi būt toks pat, o visa kita jau bus atnaujinta. Jeigu galva tinka, gal tik galvą gausis pakeist.
 

 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Papildisiu tema dar keliais pastebejimais. Skiriasi kolektoriai. Turbinos pajungimas pas 2.3 per viduri kolektoriaus o pas 2.5 perkeltas i preki. Pacios turbinos ir kolektoriaus alkunes kiti kampai. Tad norint isidet turbina nuo 2.5 i 2.3 reikia kartu ir alkune keist. Tepalo filtro sriegis irgi skiriasi pas 2.3 jis mazesnio diametro.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na dabar jau per vielu. Kaip bus taip bus. Zmones daug ka kalba net nezinoje. Kol pats neisitikinsi, nezinosi ;) jei jau visai nevaziuos pakeisiu i 2.5 :D

gal is seno 2.5 4d56 variklio atliks nereikalingas vairo stiprintuvo siurblio kronsteinas ?

Redagavo Suomis
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.