Pereiti prie turinio

OF variklis įdomiai užgęso, vakuumas kuro šlangelėje(?)


Rekomenduojami pranešimai

Labas vakaras. Šįvakar važiuodamas namo įdomiai užgęsau su Fronte (1994 m. 2,3 TD), tarsi pasibaigus kurui. Pažiūriu po kapotu, pirminio valymo filtras (permatomas cilindras su sieteliu įdėtas ant ateinančio iš bako kuro šlangos, gal tik mano frontėje toks padarytas, nežinau) pilnas kuro, o štai rankinė pompa (pažymėjau paveiksliuke) prisitraukusi taip, kad net mėginant atspausti vistiek iškart prisisiurbia į "prispaustą" padėtį. Atsukau šlangos, kuri ateina į tą kuro sietelį, chamutą šiek tiek ir pasigirdo garsas, tarsi būčiau atsukęs agurkų stiklainį, na, pšššš toks, kai vakuumas dingsta. Sietelyje buvęs kuras iškart sumažėjo, rankinė pompą atsispaudė į normalią padėtį, tada užsukau chamutą atgal, užsikūriau iš antro sukimo (matyt, kurui reikėjo daeiti iš bako) ir be problemų grįžau namo, apie 7 km buvo likę. Gal kas turi kokį protingą paaiškinimą, kodėl čia taip nutiko su tuo "vakuumu"? Gal koks alsuoklis yra, apie kurį nieko nežinojau iki šiol? Šįvakar dar pasibastyti po mišką ketinu, pažiūrėsiu, ar istorija kartojasi :)
Ai, ir prie to paties, būčiau dėkingas, jei kas pasakytų, kur frontės posūkių rėlė stovi, priekinis dešinys neveikia, pamėginčiau naujus laidus atsivesti. Ačiū!

post-12057-0-85319200-1452531579_thumb.jpg

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ačiū, jaučiu jo, sulauksiu antro karto (dabar valandą leidau miško keliukuose, veikia viskas be priekaištų) ir pamėginsiu atsukti bako dangtelį. Jei neatsileis, plausiu tą puodą :D Beje, patrol0808, gal dar pasakytum, kur tas alsuoklis, apie kurį kalbi? Thx!

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.