wialnias Atrašyta Spalio 19, 2015 Dalintis Atrašyta Spalio 19, 2015 o jus paaiskinkit man, kam siais laikais vargt su tuo saltu rukymu? anksciau saltas reikalingas buvo, kad isaugintos kiaules mesas kuo ilgiau islaikyt, o dabar kam vargt menesi, kas kazkiek valandu eit uzmest keleta malku peciun? Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
raganauskis Atrašyta Spalio 19, 2015 Dalintis Atrašyta Spalio 19, 2015 Tai dabar niekas taip ir nevergsta 2-3 dienos Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
aviečius Atrašyta Spalio 19, 2015 Dalintis Atrašyta Spalio 19, 2015 Jo, kam vargti, kai yra dūmo kvapo ekstraktai, skonio stiprikliai ir netgi mėsos pakaitalai Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
RimasK Atrašyta Spalio 19, 2015 Dalintis Atrašyta Spalio 19, 2015 čia supras tik tas, kuris tikrai gero dūmo gavusios mėsos ar lašinukų ragavo Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
wialnias Atrašyta Spalio 19, 2015 Dalintis Atrašyta Spalio 19, 2015 tai paaiskinkit jus man, kuo skirsis mesa karsto rukymo ir salto? karsto kiek minsktesne ir greiciau suvartot reikia, bet kokie privalumai salto rukymo as nezinau, apart to kad gali ilgai gamini laikyt, kas siais laikais neaktualu Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mive Atrašyta Spalio 19, 2015 Dalintis Atrašyta Spalio 19, 2015 Skonis ir dar kart skonis. Geari išrūkytos paragauk, seilė nutys. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mortal Atrašyta Spalio 20, 2015 Dalintis Atrašyta Spalio 20, 2015 tai paaiskinkit jus man, kuo skirsis mesa karsto rukymo ir salto? karsto kiek minsktesne ir greiciau suvartot reikia, bet kokie privalumai salto rukymo as nezinau, apart to kad gali ilgai gamini laikyt, kas siais laikais neaktualuPabandysiu labai primityviai paaiškinti: kuo skiriasi šašlykas nuo rūkytos mėsos? Juk abu dūmų gavo Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
wialnias Atrašyta Spalio 20, 2015 Dalintis Atrašyta Spalio 20, 2015 saslykai dumo negauna gerai karsto rukymo, rukai 2dienas, lasinys ''tirpsta'' burnoj, susivalgo per savaitesalto rukymo, rukai 3 savaites, lasinys ''tirpsta'' burnoj, susivalgo per savaitetai kam budet prie rukelnycios 3 savaites Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
darius Atrašyta Spalio 20, 2015 Dalintis Atrašyta Spalio 20, 2015 tai paaiskinkit jus man, kuo skirsis mesa karsto rukymo ir salto? karsto kiek minsktesne ir greiciau suvartot reikia, bet kokie privalumai salto rukymo as nezinau, apart to kad gali ilgai gamini laikyt, kas siais laikais neaktualuo tu pabandyk unguri valgyt karsto ir salto rukymo,gal tada suprasi,be to salto rukymo mesos skonis atsiskleidzia tik po kurio laiko,kai mesa subresta.Karstas rukymas,del megejo,cia skonio reikalas,o su saltu reikia daug dirbt ir ne kiekvienam pavyksta.Turguj sirpatrieba varo,nesivargindami gerai uzsudyt mesos,ko pasekoje gaunasi guminis puspadis,kuris po savaites kitos jau buna apsmirdes,o normali namine mesa ir pusmeti ir ilgiau issilaiko ir tik padziuvusi dar skanesne patampa.Na tai vyrai,po stikliuka naminukes,kad dumas neperkaistu. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
wialnias Atrašyta Spalio 20, 2015 Dalintis Atrašyta Spalio 20, 2015 turguj tai labai paprasta, paprasai kad gabaliuka lasiako atpjautu, ir jeigu skura kieta, galima eit kitur ziuret Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Hunteris Atrašyta Spalio 20, 2015 Dalintis Atrašyta Spalio 20, 2015 Buvau pasidares salto rukymo briedienos desru... rukinta ant buko malku , buko dumai turi maziausiai smalu ir kancerogeniniu medziagu.... skaniai gavosi ypac kai veliau dar ir pasivytino... tikrais valdiskom alia ukininku desrom, kur mesa is lenkijos nesulyginsi.... Dabar turiu dar rukinycia bet ner kada uzsiimt, be to lenkiskos kiaulienos nesinori kist... geriau jau zuvi rukyt Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
darius Atrašyta Spalio 21, 2015 Dalintis Atrašyta Spalio 21, 2015 Na ta skura jei kieta, vadinasi buvo ne svilinta kiaule,bet nuplikyta su garais.Perekupai gali ir namines,svilintos kiaules mesa sugadint,juk kuo ilgiau sudai,tuo daugiau svorio netenki,is mesos druka vandeni istraukia.Tas pats ir su saltu rukymu,kuo ilgiau tuo sausesne patampa.O kai kurie ukininkai toki bizni daro.Savo augintas kiaules isveza i uzsieni PVZ. Vokietija,parduoda kaip ekologines,grisdami Lenkuose perka pigias ir parveze cia pjauna ir skerdiena parduoda kaip Lietuviska.Cia tikras reikalas,prie Panevezio toks padegelis tuo verciasi. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Suomis Atrašyta Spalio 21, 2015 Dalintis Atrašyta Spalio 21, 2015 ?............O kai kurie ukininkai toki bizni daro.Savo augintas kiaules isveza i uzsieni PVZ. Vokietija,parduoda kaip ekologines,grisdami Lenkuose perka pigias ir parveze cia pjauna ir skerdiena parduoda kaip Lietuviska.Cia tikras reikalas,prie Panevezio toks padegelis tuo verciasi.nereikia ir panevezio.... Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
RimasK Atrašyta Spalio 21, 2015 Dalintis Atrašyta Spalio 21, 2015 tai rytoj jau ketvirtadienis, kaip ten rūkymo procesas ? kada galima Giedraičius aplankyti Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
pika`sso Atrašyta Spalio 21, 2015 Autorius Dalintis Atrašyta Spalio 21, 2015 ryt bus matyt Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
pika`sso Atrašyta Spalio 22, 2015 Autorius Dalintis Atrašyta Spalio 22, 2015 na, jei yra norinciu aplankyt mane, tai prasom, visa diena busiu namie. netoli Giedraiciu yra toks kaimas Bekupe, mano alio 866360590 / 867331655 Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
pika`sso Atrašyta Spalio 22, 2015 Autorius Dalintis Atrašyta Spalio 22, 2015 (redaguota) ryt varau i vilniu, busiu iki vakaro ~18valkas noresit mesos skambekit mano alio 866360590 / 867331655 Redagavo Spalio 22, 2015 pika`sso Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
RimasK Atrašyta Spalio 22, 2015 Dalintis Atrašyta Spalio 22, 2015 kurioje Vilniaus vietoje planuoji būti ? noriu pabandymui nupirkti Rimas 8 685 00114 Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
pika`sso Atrašyta Spalio 22, 2015 Autorius Dalintis Atrašyta Spalio 22, 2015 (redaguota) bet kokiu atveju apie pietus busiu savanoriu pr.41, vaziuoju nuo moletu ir grisiu i moletus, galiu sustot bet kur Redagavo Spalio 22, 2015 pika`sso Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
pika`sso Atrašyta Spalio 23, 2015 Autorius Dalintis Atrašyta Spalio 23, 2015 (redaguota) busiu vilniuje apie 13 val ir mazdaug iki 18, tik klausimas ar liks mesos , kas neraset tel nr skambekit patys. Redagavo Spalio 23, 2015 pika`sso Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
gince Atrašyta Spalio 23, 2015 Dalintis Atrašyta Spalio 23, 2015 Saunu :liux:pasiemiau mesytes. dabar ragauju ir megaujuos.viskas skanu ir nesitampo kaip MAXIMOJ. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
RimasK Atrašyta Spalio 23, 2015 Dalintis Atrašyta Spalio 23, 2015 va būtent, gerai padirbėta, dėkui. Man dar patiko gabaliukų dydis. tai gal turėsime pastovius tiekėjus rūkytos žuvies ir rūkytos mėsos šventinis laikotarpis artėja Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
pika`sso Atrašyta Spalio 23, 2015 Autorius Dalintis Atrašyta Spalio 23, 2015 (redaguota) malonu, kad ivertinotaciu Redagavo Spalio 24, 2015 pika`sso Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
raganauskis Atrašyta Spalio 24, 2015 Dalintis Atrašyta Spalio 24, 2015 Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
pika`sso Atrašyta Spalio 25, 2015 Autorius Dalintis Atrašyta Spalio 25, 2015 patys didziausi uzsakovai kazkur eme ir dingo Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti
Komentuoti gali tik registruoti nariai
Susikurkite paskyrą
Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.
UžsiregistruotiPrisijungti
Turite paskyrą? Prisijunkite.
Prisijunkite dabar