Pereiti prie turinio

Mintys apie Mitsubishi L300


buldozeris

Rekomenduojami pranešimai

Labai geras pasirinkimas. Aišku reiktų žinot kokių metų modelį rinksies. Senesni modeliai užkelti ant MP rėmo su visom iš to išplaukiančiom pasekmėm. Jeigu teko matyt tai oreiviai labai mėgsta šiuos modelius. Man žinomi minusai tai aukštai esantis svorio centras, nuvažiuojančios durys neleis uždėti Platesnių ratų. Pakišus trimtrečius ratus gali tapti kiek nestabilus. Visa kita vien privalumai.Vietos daug, patogu susikonstruoti miegamą galinėje dalyje, perdavimai MP,Jeigu neklystu ,net padas gervei gamyklinis yra. Kiek žinau yra ir visiškai naujas L300,

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Labai geras aparatas, bazė kaip minėjo Laimis yra MP, bet tikrovėje MP bazė yra L :), L gamina nuo 1924 m., paskui licenzijos nuo Jeep prasidėjo ir pasidarė priekis su šakėm(Humer, Jeep etc), o ne su tiltais ( Toyota, Nissan) :wink: , tik yra su L 300 vienas minusas Rinkoje .... :cry: , gerų neparduoda, o labai daug parduoda tik su galiniu tiltu varomus 2 x 2 :( , pagal senąją L technologiją. :cry:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gana fainas pasirynkimas,kaimynas turejo L300 3,0 l.benzas,teko pakeliaut :liux: yr pasidraskyt po purvynus... :liux:

:scratch: Atradau kelys trukumus,tai mažas bakas,neekonomiškumas,yr varikliukas byjo perkaitinimo.

:study: Beja kiek zinau,pas ji MP 1 pakaba...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • 3 metų...

Sveiki,

 

Ir aš pirkau papuvusį L300 4x4, 1991 m. gamybos, 1992 registracijos, 1995 m. pajero variklis 2.5TD.

 

Gal kas turite remonto manualą ir dalių katalogą?

 

Turbūt galima parsisiųsti iš japancats.ru, bet ten reikia registruojantis įvesti tel. nr. su šalies kodu, LT nepriima, reikia rusiško, baltarusiško ar pan. tel.nr. slaptažodžio gavimui.

 

Dar klausimas dėl hubų - sudėti Aisin mechaniniai, junginėjasi, bet nneatjungia pusašių. Kas galėtų būti, gal kam pasitaikė taip irgi?

 

Arūnas

Vln

 

 

Sveiki kolegos ! Jamiau papigiai papuvusi L300 - 1995 m. Klausimas - kur galima naujų dalių (skardų) papirkti ???

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 4 savaičių...

Sveikas, kėbulas tas pats, 4WD tai važiuoklė. Metai kėbulo skiriasi. Kaip MP I ir MP II skiriasi kėbulais ir navarotais važiuoklėje. PAs L300 MPI lempos kvadratinės kėbule, o pas L300 MPII lempos įkypios. Dar niuansas. Koks tas L300, kokiai rinkai taikytas ? Ar USA rinkai ar EU ar Azijos rinkai . Važiuoklės pas visus L300, kaip pas L200 ir MP yra tos pačios su visais papildomais navarotais, skiriasi metai. Varikliai 4D56 iki 2004 lygtai ėjo pas visus modelius, plius paraleliniai DiD. 4D56 variklį naują dar ir dabar per alibaba.com nusipirkti gali, nes jis labai plačiai Azijoje naudojamas, plius jį mitsubishi dar iki dabar gamina,Malaizijoje lygtai.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 mėnesių...
  • po 3 savaičių...

Turiu 1999 metu L300.Pries tai turejau tiek patruli tiek pajero bet, kainos (gyvenu skandinavijoj ir detales perku cia) yra panasios kaip pajero ar p-sport, tik kai kuriu detaliu kainos yra siek tiek iskreiptos. Kas liecia rservines detales (kaladeles filtrai ir tt) kainos normalios nes turiu su kuo lyginti ...., seip du metai vaziuoju kiekviena diena naudoju darbe ir esu tikrai patenkintas siuo automobiliu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Va man pasidarėį įdomu - ar yra skardinių diskų 16 ar 17 diametro ? Nes norisi bandyti pakelti biski aukščiau ir tada manau pravažumas bus superinis. Platesnių nesinori dėti, noriu aukštesnių, nes su dabartinėmis susistumi sniegą po kėbulu ir mojuoji paskui kastuvu iš po dugno.

Gal bus išmanančių dėl didesnių diskų L300 ?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 11 mėnesių...

Svajonė post-216-13903085890712_thumb.jpg Įdomu kiek pakėlimas tokiam kainuotų ?

a kam tau tiek aukstai ? biski paliftuok kad 31" tilptu, uz sutaupytus finigus perki gerve, jei sakysi kad pievoj gerves nepanaudosi, tai yra ir zieminiu ir vasariniu inkaru, vaziuosi kur noresi ...

Redagavo Hunteris
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.