Pereiti prie turinio

Ieskau naudoto perforatoriaus


stashas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, gal pas ka nors tik vieta garaze uzima ir nori pralaisvint lentyna. Ieskau perforatoriaus(gal labiau drele su perfo funkcija), bet nedidelio. Prisegu foto mazdaug i ka dairaus(meec, king pow nedomina). Jei iseina suderint siuntima, tada nera skirtumu is kurio krasto, o kaune ar aplink galiu pasiimt is ranku.

post-6129-0-29175400-1441228097_thumb.jpg

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Irgi dairiausi perfa, toki kaip nuotraukoi internetinei parduotuvei galima uz 200 eur rasti plius dar koki priedeli padavanos, prie namu jo uzteks per akys. Naudotus skelbiu reik ieskoti. Nusprendziau kai bus atliekamu pinigu pirkti nauja.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

paziuriu skelbiu vos ne kiekviena diena, nelabai ko atsiranda, o is nezinomo zmogaus pirkti per atstuma ir patiket zodziu kad geras kazkaip nesinori.

Nuvaziuok sekmadieni i aleksoto turgu ten tikrai rasi pasirinkimas tikrai didelis tik va kainu tai nezinau jie ten biski uzsvaige su kainom bet gal ka ir rasi tinkamo.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

beveik nedirbusi toki bosha kaip fotkej paemiau is zmogaus uz 50eu :) bet taip retai buna

imk nauja is tokio tipo, biski stambesni

http://www.jsm.lt/lt/preke/37456-perforatorius-bt-rh-1600-einhell.html

prie ukio ar stambesni ka atskelt ar kazka, su tuo boschu tai realiai tik skyles grezt, kazka kapot persmulkus

imk nebrangu is einhell, vagner, skill, graphite ir namams uzteks

toki turiu, kaip nuoroda daviau, lygtai laiko, bet dar pusmetis tepraejo negaliu galva guldyti.

pries tai senukai turejo labai pasisekusi  perfa, irgi tokio tipo kaip nuorodoj, tik vagnerDHT ar kaip jis ten. galit juoktis nesijuoke as uz ji mokejau ten 260lt apie, ir jis man 3m kale pajuodes. kol neisiskleide. ne kasdien aisku bet buvo kaip tik ispuole tokiu darbu kad dzumsutai pasikeisdami po kelias dienas su juo ausdavo. norejau vel toki paimt kai anas atidave galus, bet seniu pardavejas sake kad nebeuzveza jau gera menesi, ir nebeuzves...pramargalinau :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dar iš tų pigesnių paminėčiau Ferm. Lygtai čekų gamybos. Turėjau ir perfą 1,5kw, ir bulgarkęi, ir rankinį diskinį pjūklą ("gaidį"). Dirbo tobulai, iki kol vagiai iš mašinos pasiskolino visus mano elektrinius įrankius. Tada susipirkau viską Skill (priklauso Bosch koncernui) - per septynis metus sudeginau tik drėlę, ir tai dėl savo kaltės.

Redagavo Jeep-V8
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

praktiksai identiskas tiek isore tiek parametrais einhelliui kur nuoroda primai daviau. gal net toj pacioj gamykloj tie patys kinieciai renka.jei tinka nori musti tai tau tokio kazkokio ir reikia nes su mazesniu suvargsi, nebent tinkas tik ant pionieriaus zodzio laikosi, tai tada ir perfo nereikia su kojom gali nuspardyti :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.