Pereiti prie turinio

,,Salako ziedas,, open,open+.


Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 90
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

Sveiki,

Renginys neblogas...tik,kad organizatoriai ratu skaiciu nesuskaiciuoja teisingai!!! Todel ir rezultatai neteisingi bent jau ATV!!!

Oho kaip užtikrintai, tik tamsta už nugaros gerą valandą stovėjai ir nematei, kad ratas tau buvo neužrašytas? Po laiko visi gudrūs savo teisybes įrodinėti, visiems užrašyta, o tau tyčia turbūt neužrašė. Aš pasakysiu tik tiek: "Blogam šokėjui ir kiaušai trukdo". Tikrai be pykčio.:) Redagavo Zirzilė
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Itariu prisidirbo Salake Rodzeris :) ,gerai kad dar laiku tas ,,taranuotojas,, pastebejo kad ten ne Rodzeris uz vairo  :D 

va taip ir buna kada zmones pamirsta sveciam is vakaro pahmela idet :)po to reik keliu vytis, oh tas Salako Svetingumas :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,

Renginys neblogas...tik,kad organizatoriai ratu skaiciu nesuskaiciuoja teisingai!!!  Todel ir rezultatai neteisingi bent jau ATV!!!

Tej kad ka cia priskaiciuosi, ziurovu buvau, teko apsipikti su berods ATV is Utenos dalyviu. Stovejau uz stop linijos, dalyvis nevaziuoja i pliurza atsieit jam kamstis pliurzoje ir jis negali laukti,  ( trasa atsilaisvino mazdaug uz 4 minuciu) manes klausia as dalyvauju ar jis ? :D Pasirekavom pasirekavom ir jis vaziuoja   uz stop linijos per sausuma, apvaziuoja bala sonu, gerai dar spejau kuprine savo patraukti nes butu pravaziaves. Sulaukiau ta pati biciuli eilini karta, privaziaves pasiziurejo i mane piktu zvilgsniu, soko i bala, aisku apvaziaves mane vel issitrauke i sausuma ir aplink pliurza :D Pas organizatorius neejau, neturejau noro piktis ir gaisti laiko...  Tad ir del to gali buti  ratu skaicius sumazintas. Pora kartu maciau kaip kiti ATV fanai vaziuoja per uzkabinta dzipo trosa, nors dzipo ekipazas priestarauja tam. Eilini karta matau kokie pikti buna ATV vairuotojai. Pirma reiketu pagarbiau elgtis patiems, aiskintis aisku reikia visada jai kyla abejoniu. Beje tai buvo vaziuojant paskutinius ratus, galbut azartas. Ne visi ATV  buvo tokie jau pikti  :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose



Niekas valandos ir nestovejo..ir niekas cia nieko neirodineja tik sakau kaip yra..su teiseju kalbejom po visko ir pripazysta,kad buvo netaip..o tie kiausai visai netrugdo :D ir jokio cia pykcio tiesa yra viena..[/quote.

 

 

 

Pirmiausiai su teisėju negalėjai kalbėt, nes buvo tik merginos ir pripažint jog kažkas buvo ne taip niekas negalėjo, nes tikrai viskas buvo taip. Gaila manes nepaklausei. Aš šiuo atveju esu garantuota, kur nesu garantuota nedrystu tvirtinti. Rezultatai trasoje tiko, kai nagrinėjot net kelis kartus, tik po visko pagalvojot, kad jus apvogė vienu, ar keliais ratais.

Redagavo Zirzilė
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pagaliau atejo tas laikas kai ATV jau nebevinishi ir nebeprisitaikantys ...

Susirenka nemazai ekipazu

Tarp ju tikrai atsiras keliasdesimt arogantu kurie gali sau leisti kurti savo varzybas

Ir nereikes daugiau ju matyti kai trugdo sunkiasneij technikai savo verzlumu ar naglumu trugdo visureigiu dalyviams

Kiek man suprantama tai tikrai visiskai skirtingos klases!

Kad daugiau nebutu nesusispratimu ir svarstymu kas pazeide taisykles , ir elgesi netinkamai, siulau daugiau nesukysdti i viena rengini skirtingu klasiu transporto!

Nes tuoj bus taip kad kai ziema vaziuosime su dziipas kazkur pasivazineti,,,tai salia atvarys 17a sniego chodu, viska sushiks ir reiks pretenzijas orgams.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.