Pereiti prie turinio

oirogi

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    4x4 klubas "standartai"
  • Pomėgiai
    skaiciuoti raudonus dramblius pro traukinio langa kuris vaziuoja atbulomis

oirogi's Achievements

0

Reputacija

  1. "malonu" eilini karta. pasikele traktoristai arba su uzmustais antrais pajerais parode savo intelekto lygi ir nurode kur eiti tiems kas paprasciausiai klausimus uzduoda ir domisi kas ju laukia ir koks renginio formatas. aciu uz rekomendacijas taip ir pasielgsime, palauksime mandagesniu kolegu kurie nesiuncia kur nereikia ir nesneka kaip niekam tike arogantai. p.s. buvo parasyta Turistai, as esu turisitas todel ir klausiu kas ju laukia. bet manau kad toliau testi nera prasmes, nes tuoj prisijungs daugiau kaimieciu kurie siulys mums asvaltais vazinetis
  2. Smagu skaityti komentarus , tikrai matosi kad zmones zino apie ka kalba kas susije su turizmu, bailiu nera (ir mes zinome kur gazas) bet technikos gaila kai vaziuoji turistauti o kankiniesi kaip sportininkai, tame didziausias skirtumas ir butu. foto maciau , paziurejus nesinori turistauti bet ir lankytinu vietu lankyti taipogi. Tikiuosi orgai zino ka daro ir greitu laiku paskelbs startinius , bei kita info . laikiam!
  3. nebailys, o turistas tikras kuris supranta kad reikia klausti kokia bus trasa, nes salakas parode kad turizmas yra iskreiptas. dziaugiuosi kad orgnizuojamas renginis ir pagaliau turistams taipogi, kada galma laukti taisykliu bei startinio mokescio?
  4. tikiuosi kad turistai kurie koreaguoja trasa vaziuoja su turistinem masinom, nes jei jie tik apsirenge sventiskai o vaziuoja su 38 mt tai neguodzia foto idekite kaip atrodys sunkiausia vieta turistams
  5. Pagaliau atejo tas laikas kai ATV jau nebevinishi ir nebeprisitaikantys ... Susirenka nemazai ekipazu Tarp ju tikrai atsiras keliasdesimt arogantu kurie gali sau leisti kurti savo varzybas Ir nereikes daugiau ju matyti kai trugdo sunkiasneij technikai savo verzlumu ar naglumu trugdo visureigiu dalyviams Kiek man suprantama tai tikrai visiskai skirtingos klases! Kad daugiau nebutu nesusispratimu ir svarstymu kas pazeide taisykles , ir elgesi netinkamai, siulau daugiau nesukysdti i viena rengini skirtingu klasiu transporto! Nes tuoj bus taip kad kai ziema vaziuosime su dziipas kazkur pasivazineti,,,tai salia atvarys 17a sniego chodu, viska sushiks ir reiks pretenzijas orgams.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.